Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Důchodci útočí...:-):-)

2 0
možnosti
JR

J75a11n 13R75á64ž

1. 8. 2014 11:34

Jo to byly zlaté časy, když byla Evropa trpaslík jen politický. V roce 1991 evropské ekonomice nevládl socialistický Brusel a tak byla Evropa ještě v teto oblasti silná. Teď by zněla slova toho belgického politika asi takto:" Marně přemýšlím, v které oblasti, mimo počtu obyvatel, se dá Evropa zařadit mezi obry.

2 0
možnosti
Foto

Článek je zřejmě vaše sebereflexe, obsahuje jednu lež vedle druhé a obvinění ad hominem. Např. Putin nikdy neřekl, že chtěli sestřelit jeho letadlo. to se objevilo na obskurních webech. Putinova kancelář na to okamžitě reagovala prohlášením, že letadlo s Puitnem už od února přes Ukrajinu vůbec nelétá. Trochu mi připomínáte tu fotku děvčat co nalévaly hořlavinu do lahví a potom s nadšením sledovali dobíjení lidí skákajících z oken. Už vím jak to vypadalo v Německu v třicátých letech. tehdy to válečné štvaní také podporovaly nadšené davy.

4 3
možnosti
Foto

KARMA!

Prav Da! 

Dotaz na Radio Jerevan: "Kakoj razděl měždu gazétami Pravda i Izvjestija?"

Odpověď: "Nikakovo razděla nět, tak kak v Pravdě nět izvjestij i v Izvjestijach nět pravdy."

3 2
možnosti

pane Dvořák, pro vaši informaci : V Rusku už nevládnou komouši. Rusko za posledních 20 let postoupilo o mnoho příček nahoru. Srovnejte si ruský dluh s americkým.  dluhem  a nevzpomínejte na rádio jerevan, bylo to vtipné ale už je to jinak.  Ale chápu těžko se to vydýchává.

ps - jak může dospělý člověk tomuto článku dát karmu, to je mi záhadou ale budu přemýšlet co vás k tomu vede.

1 1
možnosti

Obyčejný černobílý názor. Stavíte jednu stranu do role pravdy a druhou do role lži. Mezitím se dvě lži hádají a chudák pravda je svázaná ve sklepě, aby náhodou něco neprokecla.

Zkuste se zamyslet nad tím, jak celý problém vznikl a zjistíte, že USA+EU, ani Rusko, nejsou bez viny. Ani jedna strana neříká pravdu.

1 0
možnosti
ZK

Z69d69e15n47a 53K94o18č37í

2. 8. 2014 11:57

NATO potvrdila, že ukrajinská armáda použila balistických raket malého doletu proti domobrancům na východě země, oznámil mluvčí tiskové služby Aliance.

Neuvedl žádné detaily, jenom podotkl, že „informace se zakládá na výzvědných údajích USA“. Přitom Pentagon tyto zprávy zatím nekomentoval.

V úterý oznámil televizní kanál CNN s odvoláním na prameny v americké rozvědce, že ukrajinští vojáci začali používat v bojových akcích balistických raket malého doletu s 454kilogramovými bojovými hlavicemi a s doletem 80 km. Je to nejničivější zbraň, které bylo dosud k konfliktu použito.

1 1
možnosti
MK

Ta píseň není Nohavicova - je to Vysockij. Utkvěla Vám tak slova někoho zcela jiného, práce se zdroji by vůbec neškodila.

Zbytek je řešen níže...

2 3
možnosti
Foto

Již v úvodu je uvedeno, že text písně je na nohavicově webu. A tam kromě jiného stojí, že je autorem Vysockij, ale že je to Nohavicova nejoblíbenější píseň (kterou zpívá).

Takže vážený, než začnete rejpat, nejprve se seznamte s fakty Vy. Slova písně asi těžko mohla slyšet ve Vysockého podání (v češtině). A je běžné, že se mluví o písni Gottově, Matuškově, Nohavicově  - tedy ve smyslu, kdo ji má v repertoáru.

Jenže ono kdyby se takhle uvažovalo, tak by nebylo čím autorku napadnout.

3 0
možnosti
PV

Pěkná ukázka, jak může vypadat zmanipulovaná mládež, která si nedovede dát věci do souvislostí. Článek rozebírat nebudu, pan Mikojan to shrnul přesně, vyvrátil ty vaše bludy stručně a jasně. 

Ale - a na to si dávejte do budoucna pozor - samozřejmě, že místní postbolševická letka vám bude dávat palec nahoru a plácat po ramenou, nic to však nezmění na tom, že článek je hloupý.

4 7
možnosti
MM

Zkuste se slečno studentko (jaképak školy?) ve své protiruské hysterii zamyslet nad pár věcmi:

1/ jsou základnami nepřátelských států obklopeny USA nebo Rusko? Samozřejmě že Rusko;

2/ má v cizích zemích vojáky Rusko nebo USA-EU? Samozřejmě že USA-EU; 

3/ iniciovalo a udržuje napětí a konflikty v cizíh zemích (Iraq, Sýrie, Libye, Afghanistan ap.) USA-EU nebo Rusko? Samozřejmě že Rusko!;

4/ vyhlašuje sankce a spouští další železnou oponu (poslední 1946 válečný zločinec Churchill ve Fultonu) USA-EU nebo Rusko?

Proč zaujímají USA-EU stále nepřátelskou politiku vůči Rusku? Protože Rusko potrestalo znesvěcení chrámu úchylnými exhibicionistkami, protože Rusko zakázalo propagaci pornografie a sexuálních úchylek? BTW: Vám sexuální úchylky imponují? A co pedofilie, zoofilie, nekrofilie? Taky jsou vám v rámci "tolerance a porozumění jiným  kulturám" sympatické? Takže V.V.Putin dělá jen to, co musí, aby ubránil ruskou civilizaci před dekadentními a krachujícími USA-EU. A dělá to vynikajícně a držíme mu palce, my všichni, kteří nechceme 3. světovou válku, nechceme další eskalaci napětí, nechceme další rozbroje jen proto, aby nenažrané USA, které spotřebovávají 8x víc světových zdrojů na obyvatele než jiné, mohly dát žít na účet zbytku světa a doufají, že zmanipulovaní otroci jim k tomu ještě budou tleskat. Je smutné, že velká část těchto zmanipulovanců jsou i mladí lidé - omlouvají je jejich žádné životní zkušenosti, věřme, že reálný život jim vysvětlí co je správné a co ne. Takže zkuste se zamyslet, slečno studentko. A můžu vás ujistit, že nejsem ani zapšklý senila ani bývalý funkcionář, naopak jsem stejně tak jako vy nenáviděl komunisty a hleděl na západ s otevřenou hubou než jsem pochopil (dlouho a bolestivě!), že západ je dekadentní a jede stále rychleji s kopce a že budoucnost je na Východě.

9 7
možnosti
JC

V odpovědi na tu otázku 3/ máte chybu. Má tam být "Samozřejmě že USA-EU".  Jinak souhlas.

2 5
možnosti
MD

Rekneme naivni predstava, jak vlastne funguji veci. Spravcova cinzovniho domu popisuje konstrukcni dily a fci mobilniho telefonu.

3 3
možnosti
VL

Vy si hlavně udělejte pořádek v těch svých představách! Jste to Vy, kdo neví nic o funkci věcí. Jenom ty vaše úsměvné představy o moci Ruska, o rezervní měně a zlatém standardu mluví za všechno. Vy tedy jste spolek praktiků!

2 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
studentka ekonomie, milovnice jazyků, zapřísáhlá cestovatelka a amatérská blogerka