Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Kultivovaný aristokrat". Holčičko, probuďte se, on se také na chvíli probudil, aby vás pobláznil.

0 1
možnosti

Na rovinu říká,že je proti čechům a že pomůže němcům vrátit majetek.Už vám není pomoci.Jde o nevyléčitelnou nemoc.

1 0
možnosti

Pokud jste nepochopila paralelu o kalouskovi a konzerve, mam pro vas radu - radsi nevolte. To abyste se pak nedivla, protze evidentne nechapete z aktualni politicke konstelace nic.

2 2
možnosti

za týden už bude soupeře nazývat deb*lem a vyčítat mu třídní původ

1 1
možnosti

Jak jsem napsala už do diskuze pod článkem na titulce iDnesu:

Je škoda, že se KS spletl v té otázce vlád. Ale neříkal náhodou MZ minulou sobotu, že nepovede negativní kampaň? Tyto duely (ať v TV či rádiu) JSOU součástí kampaně a to, co MZ dneska předvedl, BYLA NEGATIVNÍ KAMPAŇ!!! Rv Otevřeně se do KS navážel, snažil se ho urazit, čímž sám tato svá slova poslal to věčných lovišť. Rv

--------------------------------

P. S.: Nevíte někdo, proč to Prima skončila oproti info v programu o 20 minut dřív? Jestli jenom kvůli reklamám..... Rv

3 2
možnosti
Foto

Než koukat na laločnatce rozvalenýho na gauči a poslouchat jak pořád dokola hlubokým hlasem začíná každou větu "Tak podívejte se...", díval jsem se raději na vedlejším kanálu na starej dobrej blbej Hříšnej tanec. Přišel jsem o něco? :-)

3 4
možnosti

J70i51ř94í 74D80r18á71č

18. 1. 2013 23:19

Ani ne. Karlíkův kompars změnil taktiku a co nejdéle a co nejvytrvaleji tleskal, aby Zeman jejich kandidáta tak drtivě neničil v přímém přenosu:-)

5 4
možnosti

J90i80ř97í 40D55r25á98č

18. 1. 2013 23:03

Mno včera na ČT 1 bych to viděl na 10 : 0 pro Zemana, dnes prohrál ten Váš "Kultivovaný, inteligentní aristokrat" o něco méně drtivě. On že huhlá šesti jazyky? Já bych řekl že neumí ani pořádně česky. Ale za vadu řeči nemůže. Horší je, že na Zemana prakticky v ničem nestačí. Působí zestárleji, spíše mlží než argumentuje a často se nechává nachytat na švestkách, protože má velké mezery takřka ve všem. Ne, já podřimující nastrčenou loutku s manželkou, která řekne česky maximálně "Tóóóbry Den" opravdu nechci. Sorry:-):-)

4 3
možnosti

"Dnes večer to byla ostuda" : I di ty brepto. Všímáte si, jak jsem slušný? Chtělo by to pustit na vás Miloše.

0 5
možnosti
Foto

S potěšením lze konstatovat, že pan Schwarzenberg od včerejška značně polepšil v češtině. Stejně tak se mu zázrakem zlepšil sluch. To pan Zeman byl na tom hůře.  Vypadá to, že s praktickým výkonem prezidentské funkce budou mít ze zdravotních důvodů problémy oba dva.

Doporučuji oba kandidáty ve výkonu prezidentské funkce střídat. Jako za starého Říma. V sudé dny by nás reprezentoval Karel, v liché Miloš.

4 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
studentka ekonomie, milovnice jazyků, zapřísáhlá cestovatelka a amatérská blogerka