Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

31. 1. 2012 8:17
8+8+8

Pozorováním jsem zjistil že jen výjimečný jedinec se pečlivě dokáže učit víc jak šest až osm hodin denně, i když se učíte třeba deset stejně zjistíte že různými způsoby relaxujete během "učení". Takže si stanovit během dne těch osm(nebo i méně) hodin, rozporcovaných do bloků jak je potřeba.Během stanoveného času se učit ale opravdu naplno, dodržovat časy, pak vypnout. Na případný spurt si vyhradit max dva tři dny. Sedm,osm hodin vyhradit na spaní. Je s podivem kolik bylo najednou během zkouškového volného času, aniž by to mělo jakýkoli vliv na kvalitu přípravy.

1 0
možnosti

Sidonie_11

30. 1. 2012 22:43
Musím se přiznat, že...

... toto zkouškové je snad první, co si užívám poměrně v pohodě, protože jsem si zapsala jenom 3 předměty... A to začínám navazujícího magistra... ;-D (O to větší nářez to ale nejspíš bude příští semestr se 7 předměty.... ;-D)

Ale jinak to znám velice dobře: musím přece nejdřív vytřít celý byt, vyprat, vyžehlit, vynést tříděný papír, uklidit v kumbálu, popřesázet kytky, vyklidit nenošené věci ze skříně... Snad jenom okna nemyju, protože v zimě je to blbost a v létě do nich obvykle svítí sluníčko, takže bych na nich pak měla šmouhy... ;-) ;-D

0 0
možnosti

OhMyGolly

30. 1. 2012 22:37
Awesome

mimochodem, zrovna se učím na zítřejší zkoušku ;-D

0 0
možnosti

30. 1. 2012 21:55
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Lord Havelock Vetinari

30. 1. 2012 21:27
Zkouškové je

pro mě lehárna- aťák odevzdaný a dokončený po vánocích, výkresy narýsovány, zápočty sehnány, čtyři zkoušky z pěti hotové. Pokoj odprašněný a uklizený, vydrhnutá koupelna, čistá lednička, varná deska a trouba, odvzdušněno topení, vyčištěné sifony, vytříděné knížky, udělaný pořádek v PC i noťáku, vnitřek PC vysátý, kolo připravené na jaro a namazané, našich auto vysáté, odchlupené a připravené na technickou, kočka vydrbána ze zašedlé barvy do původní bílé, vyházeny věci, které už nenosím, dokončený model hradu, co sem začal před dvěma lety,....na něco sem zapomněl? Aha, učit se na tu zkoušku zítra. Achjo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
studentka ekonomie, milovnice jazyků, zapřísáhlá cestovatelka a amatérská blogerka