Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Mate pravdu... Jen musím napsat že jsem mel tu kliku a v 35 potkal úžasnou o 4 roky starší zenu co strčí Ty namyslene pipky do kapsy... A vůbec mi nevadí ze ma 2 úžasné děti ... Ona je zkratka něco extra a chci s ni zestarnout. Ale trvalo mi dost dlouho a stalo me dost marných pokusu se ženami které maji obří ega a čekají prince

... Na kompromisy jsou totiž moc staré... Prý

0 0
možnosti
ZH

Nevím jestli to bylo lepší, ale za mého mládí bylo běžné, že se kluci ženili brzo po vojně a děvčata tak kolem dvacítky. Důvody všichni známe. Byl to i můj případ. A dneska jsem ještě mladej a už se můžu těšit s vnučkou. Sleduju některé kolegy a kolegině, kteří si pořídili děti až po třicítce a dneska jsou nervózní z toho, že jejich děti to udělají také.:-)

0 0
možnosti
Foto

No já nevím. Když se koukám na ty mladé holky a když je poslouchám, tak to raději snad nějakou tu hodně po třicítce. ;-)

1 0
možnosti

Ještě bych doplnil, že ono tikání biologických hodin je skoro slyšet. Prostě když žena začne šišlat při pohledu na jakékoli dítě, chlap, který v dané chvíli opravdu neví, jestli zrovna s touhle kočičkou chce dítě mít, začne utíkat.

2 0
možnosti
PN

P13a33v38e92l 32N57o18v46á76k

10. 8. 2014 12:39

No, třeba ho to přesvědčí, že to bude dobrá máma. Možná lepší, než kdyby si zacpávala nos, ne? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2750x
Zahořklý zamindrákovaný milovník všeho amerického, který si nechá západními médii nabulíkovat cokoliv a pak to tady papouškuje. Nikam to nedotáh, žije z úvěru, nikdo ho nebere vážně, tak se ventiluje tady.