Diskuse

Rusko vpřed!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

R^karma. To je ale volani na pousti

1 0
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, proč EU strkala svůj klacek do toho vosího hnízda?

3 4
možnosti
PN

Naštěstí do tohoto vosího hnízda EU nestrkala transportéry, vojáky a "separatisty", jako například ... teď nevím ... zkuste mi napovědět ;-)

4 0
možnosti
Foto

Tak vida, Putin se chystá zakázat dámám nošení bot na podpadcích 8-o

Propaganda má omezené limity, běžnému jedinci nedokáže vymýt mozek zcela. K tomu, aby člověk dosáhl předvedené úrovně si musí ještě vymývat mozek sám, svépomocí, jak v práci, tak také ve svém volném čase, po fajrontě.

4 6
možnosti
PN

Pane Macku,

já si to nevymýšlím, ale chápu, že se Vám tomu těžko věří. A mohl ve výčtu ruských absurdních zákazů pokračovat.

V Rusku je zakázáno např. syntetické krajkové spodní prádlo

Přesvědčte se sám: http://www.google.cz/search?q=russian+underwear

A u zákazu podpatků je jedná o vyšší než 8cm, tuším.

Zadejte si do vyhledávače třeba "rusko podpatky".

4 1
možnosti
PH

Putin sice prohlásil, že rozpad SSSR byla pohroma, ovšem západní média už pokračování té věty dále neuvedla a v ní řekl, že to bude pohroma pro Ruské občany žíjící v těch státech a měl bohužel pravdu. Nic víc neřekl a  média z toho okamžitě vyvodila imperiální zájmy Ruska. To je bohužel naše propaganda a hlupáci ji využívají.

7 7
možnosti
PN

Nemyslíte, že pokud by chtěl někdo Rusko obviňovat z imperiálních zájmů, neudělal by to (a oprávněně) s odvoláním na okupaci Krymu a destablizaci východu Ukrajiny?

A co se pokračování té věty týče, Putin pravil skutečně dále dodal, že pro Rusy, kteří se najednou ocitli v jiných zemích je to pohorma. Mění se tím něco?

2 0
možnosti
Foto

R^. Jo jo , pravdu máte, ale pustí se do Vás spousta , spousta diskutujících. Mohl bych už dopředu říci jména i argumenty, je to ale dost zbytečné. Je krásný den , nač ho devalvovat jalovou diskuzí s nepoučitelnými .

Krásný den i Vám.:-)

6 4
možnosti

pane autore,

před anexí Krymu si každý pamětník uměl vzpomenout, že v Evropě, na konci 20.století, byl suverénní demokratický stát vojensky napaden jiným, pod záminkou "ochrany" nějakého etnika, navíc většinového. Bylo to v bývalé Jugoslávii, kterou napadly země NATO pod záminkou "ochrany" kosovských Albánců.

Nebylo to sice už ve 21.století, ale narozdíl od Vás si to všichni pamatujeme a narozdíl od Vás mnoho tehdejších politiků v Česku (Klaus, Zeman Dientsbier) tvrdilo, že je to precedens a že se nám tohle jednou vrátí i s úroky. Takže Rusko si teď ten precedens i s úroky vybírá na Ukrajině a mnoho blbů, co tehdy nadšené tleskalo nad humatitárním bombardováním Bělehradu, teď jen šokovaně čumí, když na Ukrajině sledují to, co podporovali v Jugoslávii. Už jen chybí humanitární bombardování Kyjeva "mírovými" vojsky Ruska.

7 6
možnosti
PN

Pane Šejno,

nemyslím si, že tehdejší Jugoslávii lze srovnávat s dnešní Ukrajinou. Tenkrát šlo o skutečnou občanskou válku, docházelo k etnickým čistkám (např. Srebrenica).

Moc nerozumím tomu, jak píšete, že Rusko si "precedens vybírá s úroky", jako by z Jugoslávské války Rusku vznikal nějaký nárok, byť i na ospravedlnění svých kroků.

Dále, Putinovi jde o vliv a území (na kterém nejprvé podnítí chaos pomocí separatistů). Na Balkáně měly akce NATO a UN opačný cíl. Bombardování bylo spíše symbolické (např. grafitové bomby pro dočasné vyřazení elektráren) a zasajhující síly byly až zoufale bezzubé.

Ale především, na rozdíl od putinovy agrese na Ukrajině z toho neměl nikdo žádný zisk. Tedy pokud nepočítáte geopolitické změny, které považuji pro země mimo Balkán celkem nevýznamné.

3 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2750x
Zahořklý zamindrákovaný milovník všeho amerického, který si nechá západními médii nabulíkovat cokoliv a pak to tady papouškuje. Nikam to nedotáh, žije z úvěru, nikdo ho nebere vážně, tak se ventiluje tady.