Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

přečtěte si tohle: " Soudruh Petr Cvalín je nejmladším členem okresního výboru KSČM v Domažlicích. Zaměřuje se na publikační činnost na Facebooku a na blogu iDnes.cz. Jeho názory a postoje jsou v mnohém ovlivněny jeho věkem, ale obrovská ochota se učit a poznávat, spolu s nebojácným zapojováním se do diskuze s pravicovými oponenty jeho článků jsou významným předpokladem přiblížení se práce okresní organizace směrem k mladé generaci.  Doporučujeme návštěvu jeho blogu na následující adrese: http://petrcvalin.blog.idnes.cz/"; ...to je doslovná(CTRL C  CTRL V) citace z ze stránek okresní organizace KSČM v domažlicích..... http://www.kscmdoma.eu/index_soubory/cvalin.htm  ....kde ..jak je vidět si mladého soudruha nemohou vynachválit....

..ale..jak už je typické pro rudé špíny....ani tady nedokážou mluvit pravdu a lžou si do vlastní kapsy....

...nebo už jste snad někdo zažil.... že by  soudruh cvalín se tady někdy "nebojácně zapojil do diskuze s pravicovými oponenty jeho článků" ...????   ..já tedy ne....

3 0
možnosti
LN

..názor...???...Cvalín...???..proboha kde žijete...???..nikdy tady v diskuzi neutrousil ani písmeno...a vy hned...názor...??....

2 0
možnosti
MK

Je to jen můj pocit, nebo opravdu pan Cvalín pověřil diskusí k tomuto článku pana Řezníka? Nebo se snad jedná o jednu a tu samou osobu?

2 0
možnosti
Foto

Přiznávám se.

0 0
možnosti
Foto

Jen je škoda, že Vám soudruh Cvalín nikdy neodpoví. On je zde pouze od toho, aby hodil do placu trochu té špíny a rychle utekl.

3 0
možnosti

Se Cvalínem je to jako s doktorem Rathem. Přestaňte na něho reagovat, přestaňte o něm psát a on přestane existovat. Tenhle je navíc stejně jenom virtuální. :-)

2 0
možnosti
MD

Nechcete snad tvrdit, ze s koncem pana Ratha konci jeho podoba realizovana v jinych lidech? Nebo mozna jeste horsi.

1 0
možnosti
MD

Mozna se predstava, nejen pana Cvalina, na usporadani spolecnosti ukazala byt zatim nefunkcni z duvodu nepouzitelnosti soucasne podoby cloveka, ovsem jeho clanek o nejen panu Stetinovi je velmi dobry. Vase nadseni bohuzel nijak nenahradi znalost lidi a podnety pro jejich konani. Ze clanku spise zklamani. Ale i to malo bude pravdepodobne par jednookym stacit k nadseni, tak si uzijte.

2 4
možnosti
Foto

Pane kolego, Vaše snaha a otázka je zbytečná, nikdo Vám neodpoví, nikdo nebude reagovat. Petr Cvalín neexistuje, je totiž pouze fiktivní postava a bílý kůň komunistické buňky. Ještě nikdo z blogérů ho neviděl, neslyšel a co především....nečetl v diskuzi pod svými blogy...je to vlastně pohádková bytost.;-):-)

11 0
možnosti
Foto

Autorovi karmu a trošku podivení nad tím, že páně Cvalínovy blogy čte. Já už na něj a podobné ( Vyvadil etc etc) nemám nervy ani žaludek. On stejně titulek plně vypoví , oč půjde.

Vím , že dle pravidel strategie a diskuzí máme soka poznat , vyslechnout jeho názory. Jenomže - s němým , hluchým a slepým ( postižení prominou) se diskutovat nedá.

Nečest , soudruzi .

6 0
možnosti
Foto

Účast v diskuzi beru jenom a pouze jako příležitost ke zformulování vlastního stanoviska. Více lidí, více rozumu, říkala moji paní učitelka.

Takový pan Ziegler, buď čest jeho blogům, mě kolikrát přiměl věnovat se otázkám, které byly třeba dosud mimo můj rámec pozornosti. Hrebenár totéž, byla to pozoruhodná osobnost.

0 0
možnosti
JR

J97a60r38a 59R94a66n36k

14. 8. 2014 5:08

Hura, zda se, ze se najde vice rozumnych, ze ne kazdy propadl trudnomyslnosti a nadava na pravdu a lasku, ktera se v civilizaci stale jeste hodnoti, jen u nas se "nenosi".

Ad pan Cvalin, klamal nas starou fotografii nacureneho mladika a on je to vlastne obtloustly pan, vizazi by zapadl dobre v Indii. Mame zde velkou indickou komunitu a obcas se deje nejaky indicky festival, nasadime sari a hopsame a vlnime se, to by se ovsem zase nelibilo kritkum zabavnych pruvodu.

Mam pocit, ze to jeho i stramnu mrzi, ze se takhle blamoval tou fotografii, ale dozvime se urcite od panu Petrika, Chrastka a naseho milovaneho "rezjira", mam pro nej misto v V, nas soudruh ucitel Jiri Reznik, zacinam ho mit skutecne rada, diskuse bez nej jsou nudne. Diky za Vas, diky, ze jste!!R^

7 2
možnosti
Foto

Je přece úplně jedno, kdo se za koho vydává, důležité pouze je, co píše, respektive snad, jak dobře to píše. Po ovoci poznáš jich.

I TGM používal pseudonym. Jenom aby se neprovalilo, že pan Cvalin má něco společného s panem prezidentem.

2 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2750x
Zahořklý zamindrákovaný milovník všeho amerického, který si nechá západními médii nabulíkovat cokoliv a pak to tady papouškuje. Nikam to nedotáh, žije z úvěru, nikdo ho nebere vážně, tak se ventiluje tady.