Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VIO

Moc hezky jste se tímto článkem pokusil obhájit svou bezohlednost (nebo lakotu?) Rv

0 0
možnosti
JR

J16a56r62a 77R24a36n17k

13. 8. 2014 19:15

Karma, sama chodim nekolikrat do mesice na "cisteni kleci" pro zranenou divokou zver, posilam penize na PETA a snazim se bojkotovat slepici a jine gulagy pro skot.

R^R^R^V

0 1
možnosti
VIO

PETA Rv

Příspivat na lidi ano, to vyplívá i z Bible, ale na zvířata?  Nerozumím lidem kteří stavějí pomoc zvířatům nad pomoc lidem. Zvíře Vás bez problému napadne, sežere. Mnoho lidí Vás také jistě napadne bez problému, ale kolik zvířat složí 9. symfonii? Kolik zvířat Vám vykope kanalizaci? Kolik zvířat Vám ošetří nemocné dítě?

Nechápu proč se chlubíte tím že přispíváte na zvířata, proč nepomáháte lidem prosím Vás? Nemluvím o pomoci kterou zmiňuje autor blogu, ale o opravdové pomoci. Namísto čištění klecí můžete jít čistit prostěradla do domova důchodců, můžete věnovat něco do nemocnic, nebo pouze věnovat čas dětem bez rodiny, je spousta aktivit jak pomáhat ve svém okolí, ani není potřeba darů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2750x
Zahořklý zamindrákovaný milovník všeho amerického, který si nechá západními médii nabulíkovat cokoliv a pak to tady papouškuje. Nikam to nedotáh, žije z úvěru, nikdo ho nebere vážně, tak se ventiluje tady.