Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pane autore, ten Maruipol opravdu neznáte.Tam je většina pro rusky orientovaných.Ale člověk nemůže znát všechno.Všechno znal jen pan prezident Klaus.;-D

2 3
možnosti
PN

P32a15v54e13l 35N30o89v14á41k

31. 8. 2014 13:44

Pane Svobodo, já určitě nikomu neberu právo na sebeurčení. Pokud skutečně chtělo 80 % obyvatelů k Rusku, tak nechť tam jsou. A pokud by východní Ukrajina chtěla totéž, má to mít. Stejně tak Mariupol. Ale musí to proběhnout civilizovaně, demokraticky, podle mezinárodního práva, atd.

Naopak naprosto nepřijatelné je, aby jedna země zabrala druhou pod záminkou "ochrany", nebo jakoukoliv jinou a pak na okupovaném území spáchala nějaké upocené referendum jako obhajobu invaze. A to je bohužel to, co se na Ukrajině děje.

3 3
možnosti
MP

Vzpomínáte si na video, kde bylo, jak Ukrajinci vyhání NÁSILÍM pod hrozbou zbraní ředitele ukrajinské televize?

2 2
možnosti
PN

P16a79v30e78l 98N57o74v64á47k

31. 8. 2014 13:10

Má to nějakou souvislost s čímkoliv v článku? Nebo je to jen takový výstřel od pasu, abyste od něj odvedl pozornost, když Vám chybí argumenty, kterými byste na něj reagoval?

A o tom přesně článek je. Ruská invaze? Anexe Krymu? Putinovo chrastění jaderkami? To je tak nějak jedno, viďte. Pojďme ukazovat prstem na zlé ukrajinské "fašisty". Hodí se k tomu kdejaká potyčka.

3 3
možnosti
JC

Píšete, autore: "Takzvaní "separatisté" jsou lidé, kteří Vás klidně zastřelí*, když s nimi nebudete oslavovat Boha Putina. Klidně veřejně prohlásí, že pokud to "bude nutné", nezastaví se v Kyjevě, ale v Lisabonu*."

Prosil bych o zdroj, důkaz. Jinak porušujete kodex blogera a uvádíte nepravdy, lži.

Děkuji.

2 3
možnosti
PN

P65a94v30e88l 56N88o23v98á74k

31. 8. 2014 11:02

To že jsem Vám nepředložil důkaz, který právě Vy chcete automaticky neznamená že lžu. Nicméně, čerpal jsem mimo jiné z videa. Je sice rusky s anglickými titulky, ale jsou to výpovědi přímých účastníků. http://youtu.be/5k0t2eUqv3w .

3 1
možnosti
LW

L22e83o 46W83o11l52f

31. 8. 2014 10:21

Zdravím :-)

Napsal jste to dobře R^

2 1
možnosti
PN

P14a76v55e34l 65N90o27v79á56k

31. 8. 2014 15:12

Taky zdravím! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Architekti Majdanu prohráli na vojenském poli, jsou nervózní a vše svádí na Putina. Putin ale puč na Majdanu nezorganizoval, Putin Ústavu neporušil. Kdo jinému jámu kopá, Krym do ní padá Rv!!

6 3
možnosti
MS

Vy už taky nemáte žádný jiný argument, než ten Majdan. Kam se člověk podívá, slyší od Rusofilů a Putinofilů jen Majdan, Majdan, jako kolovrátek. Pořád dokola. :-/

4 4
možnosti
JJ

J97a72n 36J30o69š25t

31. 8. 2014 7:11

Je zarážející, jak dnešní "demokraté" oprášili to komunistické heslo "kdo nejde s námi, jde proti nám"! Pane Nováku, nenáviděl jsem SSSR jako říši zla a jeho blbé propagandě jsem se smál. A proto jsem velmi citlivý na jakékoliv propagandy a manipulace s veřejným míněním. Už válka v YU byl první signál, že ne vše co slyšíme ze svobodných médií je vyvážené a vysvětlované na základě historických faktů. Následné letité okopávání ruských kotníků, vyvrcholilo Majdanem, kde ti co mávali vlajkou EU mohli vše a ti Rusové co byli Stalinem uzavřeni do USSR (a nikdo se jich nikdy na nic neptal)a kteří logicky spíše inklinovali k Rusku, nemůžou (dle propagand vyspělých demokracií) vůbec nic. Násilným Majdanem bylo narušené křehké Status Quo a tam hledejte počátek logického dominového efektu.

P.S. Ani Rusko není moje krevní skupina, ale rozhodně ho potřebujeme kvůli surovinám, jako odbytiště našich výrobků a i kvůli bezpečnosti v Evropě ... rozhodně je mě milejší putinova pevná ruka, než rozpad Ruska do nevyzpytatelných státečků s jadernými zbraněmi.

P.P.S. Daleko větší hrozbou pro Evropu je nekontrolovatelná migrace nepřizpůsobivých muslimů, ale tento civilizační problém je nyní ukryt pod umělým a naprosto zbytečným problémem s Ruskem.

11 4
možnosti
PN

Pane Jošt, podsouvat mi komunistická hesla je laciné. Na manipulaci a propagandu jsem stejně háklivý jako Vy. Proto argumentuji fakty, resp. proběhlými událostmi, nikoliv povídačkami, případně spekulacemi co za čím vězí.

Majdan považujete za "vyvrcholení okopávání ruských kotníků"? Byla naše sametová revoluce taky okopávání něčích kotníku?

A "rusové nemůžou podle západní propagandy nic"? Tím myslíte co? Západ bral Rusko dostatečně vážně. Jako důkaz berte summity "G8+RUSKO", byť ho tam brali jako chudého příbuzného. Nebo Radu NATO+RUSKO, byť z hlediska rovnováhy konvečních sil se NATO s Ruskem nemuselo vůbec bavit. (A o rovnováze těch jaderných se ve vyspělých civilizacích nemluví, to leda tak Kim, Nebo Putin..)

5 2
možnosti
Foto

Proč jste úpně zapomněl na to, že demonstrace v Kyjevě na Majdanu, a pouze na Majdanu  byly soudně zakázány soudem na návrh kyjevské radnice s cílem dosáhnout  pokojného prožívání příchodu Nového roku?

Pohrdáním právem to začalo, jadernou zimičkou to skončí.

Ke cti Ukrajinců svědčí, že i v tom zhrouceném státu pouze dvacet tisíc bukanýrů ten zákaz nerespektovalo.

A proč bukanýři, kteří tak ctili nade vše právo na shromažďování, přepadli již vracející se autobusy s krýmskými Rusy, kteří pokojně v Kyjevu rovněž demonstrovali, tak už zřejmě zůstává zcela mimo Vaší pozornost.

6 2
možnosti
PN

Pane Řezník, promiňte, ale přesně o tomhle Vašem přístupu je můj článek. Ukrajince zradil jejich prezident, když couvnul při slbižování s EU. TEN prezident, který pak se slzami v očích přiznal spoluvinu za anexi Krymu. A Vy řešíte oslavu Nového roku? A divíte se, že demonstrace, resp. revoluce nebyla povolená? Jako byste snad už slyšel, o revoluci, kterou by schválil dosavadní establishment?

A ano, to že se někde někdo popral je mimo mou pozornost. Jednak nevím úplně o všem, co se na Ukrajině děje a jednak se věnuju zásadním skutečnostem (viz. článek) a nedávám přednost nějakým potyčkám. Blbci se najdou všude a válka je hnusná.

4 3
možnosti
JR

J63a35r44a 26R80a86n80k

31. 8. 2014 6:41

Nevzdavejte to, civilizace snad opet jednou zviteziR^

3 7
možnosti
Foto

Nepřeřekla jste se, nechtěla hovořit o džungli?

8 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2750x
Zahořklý zamindrákovaný milovník všeho amerického, který si nechá západními médii nabulíkovat cokoliv a pak to tady papouškuje. Nikam to nedotáh, žije z úvěru, nikdo ho nebere vážně, tak se ventiluje tady.