Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ústecký kraj je stát ve státě. Musela jsem si osahat osobně, abych tomu všemu vůbec věřila, protože je to pro neznalé opravdu neskutečné. Stálo mě to rok života, a další roky urputné iniciativy straně ODS - ČSSD znepříjemnit život. Mám jeden cíl...aby už nikdo z této pravicově levicové strany slušným lidem neznepříjemňoval život. A věřím, že je postupně všechny zavřou na minimálně 10 let. A rozhodně se nejedná o nenávist, ale o spravedlnost zatočit s gaunerama. Děkuji vám všem za příspěvky.

0 0
možnosti

Držím palce ve Vaší odvaze!

Poznámka k novému blogeru: Začleňujte své články i do jednotlivých rubrik. Snáze se dodatečně hledají.

0 0
možnosti

Toto existuje naprosto veřejně již od dob "opoziční smlouvy" z 90-tých let. Byla zde sice solidní akce "Děkujeme odejděte !" , ale i od p. Macka z ODS jsme se dozvěděli , že se tomu jen dobře zasmáli. Řešením mohly být nové strany, ale všechny směřovaly stále stejně, vč. nynější ANO ! Potvrzením je mj. duo z pražského magistrátu Krnáčová , Kleslová , či neschopnost pacifikace křesťana Kalouska. Je to zkrátka opravdu legrace ;-D. Takže příště zase znovu. Mějte se krásně.

0 0
možnosti

Nicméně, Pavle Šando, ODS a ČSSD jedno jsou!

!!

0 0
možnosti

R^

Díky za informace!

To, že ODS a ČSSD jedno jsou, víme od Opoziční smlouvy podepsané Václavem Klausem a Milošem Zemanem za ODS a ČSSD. Od té doby se datuje spolupráce v korupci a klientelismu, ovládání policie a justice, jak nám svědčila Kristýna Kočí. Proto byl Andrej Babiš se svým ANO tak úspěšný, a proto je také tolik křiku proti němu ze všech stran. Někteří politici ODS a ČSSD jsou nestydatě nenasytní! Kéž by si to občané pamatovali alespoň do voleb!

:-)

0 0
možnosti

P11a90v41e59l 77Š12a35n81d68a

26. 10. 2015 12:06

Ústecký kraj je dost specifický. Tam jsou zřejmě všechny strany vlastně jedna strana.

0 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1478x
Moc bych si přála větší hrdost Čechů a zemi, která bude morálně v pořádku a silnější angažovanost lidí, kteří zatím nenašli odvahu se zapojit do politického života, ale mají to důležité a to je selský rozum. Mám pravidelné články v regionálním děčínském týdeníku Princip a velmi důrazně se vyjadřuji na zastupitelstvu Ústeckého kraje a města Děčín. Mám ráda život.

Email: vackovapaja@seznam.cz

Seznam rubrik