Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

štěnice či ať se tomu říká jak chce patří ke komunistické morálce, která je tady pořád po 41 letech svého vládnutí pochopitelně pořád pevně zakořeněna, takže jaké divení?;-D

0 0
možnosti
PV

Štěnice jsou i mezi našimi " rádoby " přáteli. Jen se rozhlédněme kolem sebe...kolik jen pokrytců sedí vedle nás například v barech... Nebát se a nekrást a máme vyhráno :) Lze s tím bojovat, ale ignorovat je mnohem klidnější variantou a smát se jim, je tou nejlepší variantou :)

0 0
možnosti
Foto

Mám stejné pocity a v knihovně mám na čestném místě Orwela. Nejde s nimi bojovat, jen je ignorovat. Možná, že za tenhle blog už máme někde zavedenou "kartu". Hezký den.R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Byly, jsou a budou. Dvory králů jimi byly prošpikovány, Rakousko-Uhersko se jimi přímo hemžilo, za socialismu se jim mimořádně dařilo a teď to pokračuje.

1 0
možnosti
MP

Myslím, že jste si spletla živočišný druh. Že ve skutečnosti nepíšete oštěnicíéch.. ale o sviních..

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1478x
Moc bych si přála větší hrdost Čechů a zemi, která bude morálně v pořádku a silnější angažovanost lidí, kteří zatím nenašli odvahu se zapojit do politického života, ale mají to důležité a to je selský rozum. Mám pravidelné články v regionálním děčínském týdeníku Princip a velmi důrazně se vyjadřuji na zastupitelstvu Ústeckého kraje a města Děčín. Mám ráda život.

Email: vackovapaja@seznam.cz

Seznam rubrik