Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Tak to řekl pan Kraus velmi přesně...že je rád, že žije v zemi, kde všichni všechno vědí. A proto jsem nepsala nic kategoricky, pouze že té mamince nevěřím...pak jsem se rozepsala pouze ze svých pocitů a zkušeností osobních. A zrovna tak vy někteří máte své názory, já vám je neberu, mějte si je. To samé žádám, aby jste respektovali směrem ke každému kdo nejde s davem.

0 0
možnosti
MP

problém není ve Vašem, ať už menšinovém nebo většinovém, názoru, ale v tom, že kritizujete lidi za něco, čeho se dopouštíte sama

0 0
možnosti
VV

Jan Kraus vcera ve sve Show moc hezky rekl ze je rad, ze zije v zemi kde vsichni vsechno vedi.

2 0
možnosti
DP

D69a27d33a50k 41P19e83t26r

8. 10. 2015 4:34

Ženská, vy až dostanete rozum ...............

2 1
možnosti
MS

To je pěkné, že jste poznala jednu norskou rodinu a podle toho soudíte celé Norsko. Stále vám nedošlo, že je jejich máma a chce se o ně starat. Norské soudy neuznáváte? Byla odsouzena za násilí k dětem? Nebo zproštěna viny.

4 0
možnosti
MP

Tři vykřičníky = příznak HYSTERIE..  A dámo, chcete mi snad tvrdit že by jste dokázala BRECET 4 roky v kuse?  Tyjo ... nejste na Reserpinu ?

11 0
možnosti
TL

Ale věříte lidem kteří zcela prokazatelně lžou? 8-o

3 0
možnosti
VH

Nevěřte, když nechcete. Já zažil větší (mnohem větší) hovadinu i u nás.  Dcera (píši o sousedovic rodině!) si vyžebrala (no - vydupala) kytaru. Otec ji dceři k svátku či narozeninám koupil. Při předávání poznamenal cosi jako "A teď na ni budeš pravidelně cvičit. Jinak dostaneš na p*del".  Zhrzená dcera si postěžovala na lince důvěry (nevěřte, že je anonymní) a rodiče měli peklo. Sociálkou počínaje a policií konče. Přestože holka potvrdila, že v životě nebyla bita (a nebyla, pokud vím), že telefonovala jen z pomsty. Stíhání bylo zastaveno snad až po roce.

   Oni totiž blbci existují všude.  A jsou-li státem podporováni .......

  Tisíce let fungovalo "Škoda rány, která padla vedle". A nezdá se, že by lidstvo utrpělo.   Jenže dřív holt hloupě neplatili psychology, sociální pracovnice (kromě těch v sirotčincích), neziskovky.

20 0
možnosti
VH

Norský zákon se bez výjimky respektuje? A proč mají policii a soudy?

5 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1478x
Moc bych si přála větší hrdost Čechů a zemi, která bude morálně v pořádku a silnější angažovanost lidí, kteří zatím nenašli odvahu se zapojit do politického života, ale mají to důležité a to je selský rozum. Mám pravidelné články v regionálním děčínském týdeníku Princip a velmi důrazně se vyjadřuji na zastupitelstvu Ústeckého kraje a města Děčín. Mám ráda život.

Email: vackovapaja@seznam.cz

Seznam rubrik