Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednoznačně souhlas!

Jen jsem prozřel poněkud dříve. V roce 1991 jsem zakládal ODS v malém, na vesnici. Slušní lidé se mi vyhýbali a bolševické neřády jsem nechtěl. Jenže již během prvního roku jsem začal pochybovat o konzervativnosti členů, pak moji výzvu sepsanou skupinou členů ODS na okresním shromáždění proti přijímání komunistů na sněmu ODS ani nepřečetli a za dva roky jsem vnímal, že kroky ODS nejsou pravicové. Dnes bych řekl, že ODS směřovala do služby mafiánů. A tak jsem za dva roky z ODS vystoupil. Osobně jsem asi prohloupil, naslibovali mi horydoly, a možná bych i ty výhody skutečně měl. Ale nemohl jsem. Svěřím se i s tím, že jsem ODS nikdy nevolil, protože jsem vždy volil menší zlo.

Ičko jistě patří za mříže. Ale mám za to, že ho tam dostat nikdo nedokáže.

0 0
možnosti
ZJ

Nedivím se, že jste rozvedená. S Vašimi názory.

Michálek (udavač, bonzák) přijde za ministrem a že prý má něco tajně nahráno. 

Ministr mu řekne: jestli si myslíte, že je to vážné, tak s tím jděte na policii. Jestli ne, tak to zničte.

I vyrazí pan Michálek za geniálním Radkem Džonem a ten (jako ministr vnitra) ho pošle za Jankem Kroupou, že prý má lepší vybavení než MI5. 

Michálek je dobrý, John je dobrý, Kroupa je dobrý a Drobil je lump.

A toho Langra taky mohli převážet v červené kombinéze (jako dává IS), ruce svázané konopným lanem a na hlavě černou kapuci.

Samozřejmě v režimu přísného utajení a přímém přenosu všech TV.

A za všechno může Klaus a Putin.

0 1
možnosti
PV

Dobrý den, v dobré víře jsem se představila, aby čtenáři poznali autora a Vy jste přesně ten typ, co informací využije v plné míře. Poznala jsme pana Michálka osobně, na besedě. Jen houšť takových lidí jako je pan Michálek a nebudu skromná: i já.

1 0
možnosti
VR

Milá paní, Vašeho reakce je přímo typická pro zhrzené milenky. Toho, koho jste ještě před chvílí milovala, nyní přímo zuřivě nenávidíte! Musím se ODS zastat, přestože, na rozdíl od Vás, jsem ji nikdy nevoli!

Víte o tom, že mezi namočenými je i krajský hejtman z ČSSD?

1 1
možnosti
VR

Pardon! " .. Vaše reakce ..."

0 0
možnosti
Foto

Několik poznámek:

1) k perexu .... a odkud jste vylezla vy?

2 2
možnosti
Foto

pokračování:

2) Pan Drobil se nesmí k čemukoliv vyjdřovat z jkého důvodu? Opět nastupuje období, kdy někdo bude určovat, kdo a co smí říci  a kdo ne?

Vážně se Vám po tomto stýská, autorko?

3) pan Langer byl, pokud vím, po výslechu propuštěn, ale po kom není ani vidu ani slechu, je pan hejtman Rozbořil. Copak s ním je?

2 1
možnosti
ZJ

.... safra ženská ..... vy jste se tedy rozjela!! A všechno z jedný vody na čisto. Pes by si od těch nadlidí kůrku nevzal. Mít vás doma MUSÍ BÝT ZÁŽITEK;-)!

5 1
možnosti
ZJ

Taky už od ní jeden utekl.

0 0
možnosti
Foto

O97t76t70o 44Č61e23r10n47ý

14. 10. 2015 15:35

Za takový nepodložený výlev by se také mělo dávat přes prsty.

6 2
možnosti
PV

Svoboda slova je nepodložený výlev...netušila jsem, že se nesmíme vyjadřovat.

1 0
možnosti
PV

Pavlačový štěk, pomlouvat bez důkazů ...jak snadné to takto sdělit, okomentovat. Máte názor ...je Váš, můj je jiný. To co popisuji jsou skutečnosti, osobní zkušenosti s politiky, s úředníky a realita, kterou vnímají i ostatní podobně. Že právě Vám, Pavle a Pavle a Jiří se mé vyjádření nelíbí, není můj problém. Též Vám přeji mnoho dobrého a trošku se na ten svět usmívejte, to že ti politici drancují veřejný sektor, policie jim k tomu pomáhá, justice nekoná,  ještě neznamená že se musíte mračit :) :)

3 1
možnosti
PK

P24a63v13e25l 80K32u38l69a

14. 10. 2015 14:57

A jak jste přišla na to, že se mračím? To vy se tu rozčilujete, což nemá s úsměvem a dobrou náladou moc společného:-/:-)

2 2
možnosti
Foto

Vadí vám, jak si politici dokáží zorganizovat svůj pohádkový život?  Na druhou stranusi ale myslíte, že existují jiní, kteří by to dělali poctivě?  

Mohu vám s jistotou říct, že takoví neexistují.

0 1
možnosti
PK

P67a97v12e25l 47K42u11l56a

14. 10. 2015 14:10

Tohleto je klasický pavlačový štěk :-/

6 1
možnosti
PZ

P40a76v56e59l 90Z50e86m55a42n

14. 10. 2015 13:57

jj. ať žije soudce Lynč, pomlouvat bez důkazů to by vám šlo Rv

8 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1478x
Moc bych si přála větší hrdost Čechů a zemi, která bude morálně v pořádku a silnější angažovanost lidí, kteří zatím nenašli odvahu se zapojit do politického života, ale mají to důležité a to je selský rozum. Mám pravidelné články v regionálním děčínském týdeníku Princip a velmi důrazně se vyjadřuji na zastupitelstvu Ústeckého kraje a města Děčín. Mám ráda život.

Email: vackovapaja@seznam.cz

Seznam rubrik