Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych je neodsuzoval...a navíc, není to tak horké s tím zaprodání soukromí...za měsíc nebo rok "sejdou z očí, sejdou z mysli" :)

0 0
možnosti

Neprodávají se levně - prodávají se za sumu "kterou jaktěživo neviděl pohromadě, natož aby ji držel v ruce".

0 0
možnosti
Foto

Výměna manželek je paskvil a odpad nejhrubšího zrna.

0 0
možnosti
VM

Bohužel málokdo tuší, jak by měl žít, takže je pohodlnější sledovat, jak žijí jiní .. A ve většině případů je to skutečně velice smutná sociální sonda .. :-(

1 0
možnosti
ID

Ja si myslim, ze problem je nedostatek predvidavosti. V zornem poli je padesat tisic a moznost videt se v televizi. Mozne negativni nasledky jsou mimo radar.

1 0
možnosti
Foto

J44a53n31a 46M85a45j72o55v97á

10. 8. 2016 15:23

Taky si to myslím. A mimochodem - ač je to dle diskuse pomalu trestuhodné, docela často se na tenhle pořad dívám. Ne pravidelně, ale myslím, že jsem viděla víc než polovinu dílů. Někdy na něj natrefím (dobře se mi u toho žehlí), někdy mne někdo upozorní...

A někdy někomu fandím a někdy tiše žasnu, jak to tak všelijak lidé žijí a považují to za natolik "správné", že si pustí do života televizní štáb.

Stačí to prostě nebrat vážně. Ani sebe.

0 0
možnosti
PS

Co k nadpisu dodat, snad jen, že stále platí:

"Mužje sloup stanu, žena jeho plachtou a děti jsou provázky, kteréstavbu spojují" » Arabské přísloví.

Zavedením rodiny tam kam patří se dočkáme změn. Jen se zdravým rozumem to půjde.

0 0
možnosti
JJ

Výměna manželek rozhodně není sociologická sonda. Není to ani reality show, protože reality show je protimluv. Jde prostě o show, která si hraje na realitu, a do které produkce samozřejmě vybírá pokud možno problematické uchazeče, aby s nimi byla "zábava".

4 0
možnosti
ŠM

Kam tedy zařadíte herce Gustu Bubníka a jeho rodinu,on se téhle Výměny také účastnil...

0 0
možnosti
HK

Proč do toho lidi jdou je jasný - pro prachy. Spíš by mě zajímalo, jaká sorta lidí je schopna na tento televizní odpad koukat. Mě se ježí chlupy po celém těle jenom při ukázkách, těm se nikdo neubrání. Nedovedu si představit, že bych vydržela shlédnout celý pořad a navíc proložený reklamními bloky. Pravděpodobně by ze mě byl již alkoholik, protože ve střízlivém stavu bych to nedala.

5 0
možnosti
VS

Předem se přiznávám, že na reality show se nekoukám, stačí mi pouze občas zlomek upoutávky, než stihnu přepnout stejně jako u reklam (chtěl bych jednou jedinkrát v životě zažít, jak manželka a dcera jsou šťastné, když mají své dny). Ale k tématu. nevadí mi, když dospělí za peníze si vymění manželky a dělají ze sebe hrdiny či šašky (podle sledovatelů). Co mi ale vadí, je že jejich děti jsou nuceni se toho rovněž účastnit. Drahnou dobu jsme svědkem jak "povinná" 40% kvóta vymýšlí začleňování těch, kteří mohou být šťastní a soutěžit "mezi svými" (proč asi nesoutěží paraolympici s olympioniky?) a v tomto případě, je všem zainteresovaným institucím, včetně ombudsmanky úplně "šumák", jak se budou tyto děti "cítit" např. ve škole, jak pro ně může být ponižující posměch ostatních (asi jsme to zažili každý), k jakému sociálnímu vyčlenění a nedej bože šikaně může dojít. Ale je možné, že jsem jen staromódní, protože svou manželku a matku našich dětí bych ani po 30 letech nevyměnil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2564x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik