Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V55i22o94l28a 80M35o28d75r92á

22. 8. 2016 14:13

Příliš podle sebe soudíte druhé. A nechápete, že někdo může chtít žít jinak než Vy. Ne nutně lépe, ne nutně hůře, prostě jen jinak. Více nadhledu by to chtělo. Ale k tomu asi člověk musí dojít.;-)

0 0
možnosti
MS

Souhlas, zejména s posledními dvěma odstavci. R^

0 0
možnosti
MK

VVV Moc hezké. Děkuji. Mám titul i 4 děti a jde to hezky dohromady. Zejména teď, když jsem v důchodu.

0 0
možnosti
Foto

Ve výčtu těch "až" jste zapomněla "až si najdu partnera".:-)

0 0
možnosti
MS

Dítě si lze pořídit i bez stálého partnera. :-)

0 0
možnosti
Foto

V tom výčtu "až", jste, paní Pokorná, zapomněla na "až najdu partnera". Mám kamarádky, které nemají rodinu, protože nenašly vhodného partnera buď vůbec nebo až ve věku, kdy už děti nemohly mít.

1 0
možnosti
PP

Já jsem ovšem jmenovala ta "až", na která není nutné za každou cenu čekat. Na "až najdu partnera" nutné čekat pochopitelně je :-)

0 0
možnosti
PS

P63e57t55r 33S17k78á24c54e26l

11. 8. 2016 23:13

"Mužje sloup stanu, žena jeho plachtou a děti jsou provázky, kteréstavbu spojují" » Arabské přísloví.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LL

L70e72n88k11a 69L49e66o32n

11. 8. 2016 21:00

Uz to zde bylo receno nekolikrat, at si kazdy zaridi zivot,jak to citi. Jeste vic me vsak fascinuje, jak zaslepene svuj nazorprezentujete, aniz by vam dochazelo, ze se treba pro nektere lidi jedna o velmicitlive tema. Mam dve kamaradky, obe nekolikrat potratily, protoze jim prostepriroda (nikoli vysoky vek) nedoprala mit vytouzene deti. Obe si prosly peklemna zemi a bohuzel zustaly bez deti. Nemyslite, ze by nebyla na miste alesponspetka empatie? Za svuj zivot jsem potkala nemalo lidi, kteri se nikdy nemelistat rodici. Jeden priklad za vse – v Anglii jsem pracovala jako au-pair. Matkaalkoholicka, otec nouma/tydyt. V noci se zbesile hadali, jejich dcera se pakschovavala u me v pokoji, protoze mela strach. Ve finale matka primo pred niprohlasila, ze si ji nikdy nemela porizovat. Dcera byla uz tenkrat problemova anikdo se tomu nemuze divit a verim, ze se to s ni tahne dodnes. V tom teda mocvelky stesti nevidim, svet ziskal psychicky labilniho jedince a neni to anizdaleka ojedinely pripad. Myslite, ze zivot tech dvou byl naplnen tim, zesplnili kvotu a privedli na svet dite? Ne kazdy clovek je sity na rodicovskouroli. Mate jiste svou pravdu, ale vas nazor je prezentovany s jakousi davkou nadrazenosti... ne kazdy, kdo si dite neporidi je sobec nebo outsider, je to jen jeho rozhodnuti (nebo te matky prirody), ktere by melo okoli respektovat.

9 1
možnosti
VM

V18i19o29l73a 95M91o74d39r52á

22. 8. 2016 14:14

Myslím, že pokud má někdo potřebu dokazovat druhým, jak je jeho život naplněný a jejich nikoli, vypovídá to něco spíše o něm samotném. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Vkládáte Ivaně do úst, co neřekla. Krom toho, základ je být spokojený tak jak člověk je. Jistě, děti či partner člověka nějak obohatí, ale základ je základ. Ať jsem s kým jsem, nebo sám. Třeba to časem pochopíte...;-)

7 0
možnosti
Foto

Paní Pokorná, když už mě tu citujete, tady máte pro změnu odpověď ode mě: http://jirmarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543007 . I pro ostatní, co mě odsoudili na základě něčeho, co jsem nikdy neřekla, nenapsala, ani si nemyslela - a to sice, že nechci děti. Zde komentující a diskutující omlouvá to, že zřejmě můj článek nečetli a tak znovu pro ně: DĚTI CHCI A TĚŠÍM SE NA TO. Vás neomlouvá bohužel nic. Snad jen to, že Vás nenapadlo dnes lepší téma, tak jste se "přiživila" na diskuzi pod mým článkem minulým a udělala z komára velblouda. Navíc z komára, který tady nikdy ani nebyl. Hezký den a pro příště přeji lepší inspiraci na téma článku :-)

5 0
možnosti
MB

Tato vaše reakce nesvědčí o nadhledu a vyrovnanosti. Spíše o ublíženosti.

0 3
možnosti