Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J50o25s47e30f 76M71i21k87e36l

23. 4. 2016 13:49

Co může být prima na pořadech propagujících obžerství?

0 0
možnosti
MK

Já s tím nesouhlasím. Myslím, že ten člověk, o němž píšete, mi byl nejvíc sympatický z těch soutěžících. Dovedl bych si ho představit jako svého přítele. Ty ostatní vážně sotva. No je mi líto, je to vlastně i taková sociologická sonda do naší společnosti.

0 0
možnosti
PH

Píšete o sobě, že jste "Vystudovaná publicistka a mediální analytička", tak by Vám mohlo dojít, že tohle nikdy nebyl Prima pořad.

1 0
možnosti
JT

na tenhle pořad nekoukám už dávno. Viděl jsem kdysi pár dílů a dle mého v nich vybírali jen ty příspěvky, které aktuálního kuchaře pomluvily nebo jinak shodily. Prostě se upřednostňovalo to špatné, nízké. Tento pořad už dávno není prima.

0 0
možnosti
Foto

Divím se, že se na to ještě vůbec někdo kouká.

1 0
možnosti
LV

Z Prostřeno prostě Hamleta neuděláte. Dokud budou "koláče", bude Prostřeno. Jediná možnost, jak s tím něco udělat, je nekoukat na to. Uvařte si něco sama.

1 0
možnosti
ZH

Jestliže 56% svéprávných lidí dalo svůj hlas Zemanovi, tak se nedivte, že soukromá televize jim přizpůsobuje preogram. :-)

2 7
možnosti
Foto

Tak se na to nedívejte.

2 0
možnosti
KS

Nevím, nepřijde mi, že by si z něj soutěžící dělali vyloženě srandu. Ten člověk se tam přihlásil sám, dobrovolně, je svéprávný - nevidím jediný důvod, proč by produkce měla zvažovat, že ho vyloučí nebo, že ty díly nebude vysílat. Zas by to někdo mohl brát jako diskriminaci.:-PNa druhou stanu boduje tak, jak někteří rádobynormální ne - hodnotí vysoko. Pořád lepší než někteří typu: bylo to dobé, ale protože chci vyhrát dávám 2 body.

2 1
možnosti
PP

Soutěžící si z něj vyloženě srandu nedělají, ale zkuste si všimnout rýpavých komentářů moderátorů a práce kamery, která ho zachycuje dost nelichotivě. Nikoho jiného například kamera nesnímá detailně s plnou pusu - pouze tohoto pána.

2 0
možnosti
Foto

promiňte... jsem zvláštní;-D Dobře všem tak, kdo mají potřebu televize, zvláště té dnešní.... kdy se předhánějí všechna média, jak co nejvíc odahalit u jiných a vlízt až do koupelny a šuplat, aby z toho lidi u televize byli urvaný až do mrákot, seriály typu Venezuela v české ordinaci - to snad ani nemluvím... Soudný člověk si maximálně sjede Zázraky přírody, Objektiv, Toulky, něco z historie a překoukne film, co má nějakou cenu...takže televizním nádeníkům třikrát zdar.

7 2
možnosti
Foto

H35a51n36a 14V65l26k22o23v24á

13. 4. 2016 18:24

Proč jen z vás mám pořád pocit, že jste prostě lepší než my ostatní....;-)

11 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2564x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik