Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimave je, jak ted lide obevuji ameriku, Pritom to, ze prezident ma ohromnou moc, jsem psal uz pred volbami.

0 0
možnosti
RS

Nebudme naivni, prezident Zeman presne vi co rika. Tak jak napadl Peroutku, napadl celou elitu naroda jeho doby. Nakonec by to mohli byt jen kolaboranti s Hitlerem a jedine komunisticka strana vedla nas narod k zarnym zitrkum. Tak se falsuji dejiny.

6 0
možnosti
Foto

A jak komunisti mohli za to, že Peroutka byl fascinován nacismem. Kdo nebyl?

0 5
možnosti
PM

P74e77t67r 23M28a18l83ý

30. 11. 2016 20:45

Ústava a ani jiné právní normy prostě nepředjímaly, že si zvolíme za prezidenta blbce. Proto ani není nikde napsáno, že ke klenotům se nechodí ožralej, že zatahovat své malicherné osobní spory do jmenování profesorů, zvaní rektorů na Hrad či vyznamenávání (Hůlka) a nevyznamenávání (Brady) je nepřípustné. Prostě se ani nepředpokládalo, že by prezident, taková autorita, se choval jako vidlák. Vlastně se nějak nepředpokládalo, že bychom byli my tak velcí hlupáci, že si někoho jako je to stávající trdlo, na Hrad vůbec zvolíme. Snad to příště zase nepoděláme...

10 0
možnosti
Foto

No jo, ale ti ostatní kandidáti byli ještě větší trdla. Nikdo, kdo by Vaším požadavkům vyhovoval, se nepřihlásil. Měl jste to zkusit sám.

1 6
možnosti
Foto

Bohuzel, tento nesvepravny obcan ma velkou podporu obyvatel CR. Takze je otazka, nakoli svepravni jsou jeho volici. Tedy pulka republiky.

11 0
možnosti
OK

To je možná větší tragédie, než sám zvolený ....

1 0
možnosti
VV

V prvni rade tihoto presidenta zna narod minimalne od roku 1990. Ajiste tento narod vi proc si ho zvolil. Vina tedy neni na presidentu, ale na narodu.

Opatrovnika tedy potrebuje narod.

5 1
možnosti
Foto

Prezident odpovídá za své činy, skutky i slova, ale odpovídá se jedině voličům. Garantuje to nezávislý výkon jeho funkce.

0 0
možnosti
VK

Ponekolikate s vami souhlasim. KarmaR^

2 0
možnosti
MC

Takže podle vás jsou nesvéprávní i poslanci (za ty paskvily které ani nečtou). Ti taky nenesou žádnou odpovědnost. A těch pár co jim zrušili imunitu je kapka v moři. Horší jsou soudci. I když všichni vědí že rozhodl soudce špatně tak nenese žádnou zodpovědnost dokonce se ani ten výrok nedá opravit. U nich bych si troufla říc něco o nesvépránosti. U presidenta bych dala pevné hranice co může a co né. Ale tvrdit o ně že je nesvéprávný to je hodně silné kafe. A věřím že poslanci s tím nic neudělají protože co kdyby tam nastoupil za rok jejich kandidát. Takže se vám povedlo pár lidí pourážet a rozeštvat. Připadáte mi jak Holišová " už se perou?"

2 7
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2564x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik