Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... ten fonetickej překlad z titulku je luxus;-D,- ale nač s tem otálet,- pokud jim vadí, tak si ho jako obvykle demokraticky vodprásknou a je po ftákách, žejoV!

0 0
možnosti
Foto

R^ Zatím bych byl v klidu. Tajné služby jsou mu zatím nakloněny. Nakonec mu ve volbách i pomohly. A pokud si to s nimi nerozhází, což on asi těžko, může být i on v klidu;-)

1 0
možnosti

V politické kultuře USA není možné odvolat prezidenta kvůli zámince. K impeachmentu je nutné něco spáchat. Je to tedy na Doníkovi a jeho politických schopnostech. Vydal se na tenký led dobrovolně...

8 1
možnosti
Foto

Nějak nechápu, s čím je možné ve vašem korektním textu nesouhlasit. 8-o

4 0
možnosti
Foto

Já si také myslím, že se Američané budou ještě velmi divit, až se Trump odkope a ukáže se se ve své niterné podstatě.

To není přání, mně jeho zvolení nijak nerozrušuje, Clintonová by byla obdobným neštěstím. Nezapomínejte, že už je to dost postarší "pes" a nové kousky už se nenaučí. :-)

1 0
možnosti

Karma.Tahle presumpce viny nebude jen problem USA.

4 0
možnosti
Foto

"A pokud se přeci jen najde ona záminka k impeachmentu, bude to jasný doklad toho, jak je na tom stav demokracie v USA."

A pokud se najde důvod?:-)

5 0
možnosti

Jde o to že takováto věštba přeci může být aplikovaná na jakéhokoliv prezidenta. Není to nic jiného než manipulace. Pokud se reálně Trump proviní proti ústavě, pak pochopitelně musí počítat s následky, ale primárně jde o tu věštbu, která se snaží a priori něco lidem vsugerovat.

10 0
možnosti

R^Vidíte to správně.Také bych se nedivil, že už se na tom pracuje a vedení EU bude k těmto neobvyklým piklím nakloněno. K piklím obvyklým se evropští politici k presidentským volbám již svými vyjádřeními předvedli v plné nahotě.

3 0
možnosti
Foto

Neřekla bych, že vedení EU může toto jakkoliv ovlivnit.

I když by třeba rádo :-)

6 0
možnosti
Foto

To, že se pokusí o jeho "odsun", je docela možné. Otázka je, jak by na to reagoval dav jeho voličů. Možná by proti tomu byli dnešní protesty fanoušků Clinton směšně nicotné.

10 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik