Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Doba se neuvěřitelně změnila. Krásné bylo století páry, kdy různí Peckové a Šmeralové snili. Podporou byl i K.Marx, který pravil, že ten ubohý zpřetrhá okovy a bude lépe, nemá co ztratit ! Pak přišel neočekávaný tah ! Kapitalista vytasil sociální zázemí a společnost si vydřela svobodné prostředí k žití. Vrcholem drzosti byl H.Ford - každý jeho zaměstnanec musí přijet do práce autem, podobně T.Baťa - stranickost zde nepěstujeme - uč se, makej a postav si i RD ... My na to šli jinak, budovali jsme a plánovali. Přišel krach ... Tedy znovu, 40 let je fuč ...

Koho má dnes např. KSČ i "m", oslovit - podobně pak ČSSD ? A jak ?

Kde je dělnická třída ? Movitější se stěhují na vesnici a chudší jdou do měst. Kdo nezíská mladé je ztracen ... Tedy ty starší ... Přebíhají k ANO. Tedy asi ten zbytek - Matky samoživitelky, otce na MD, to bude ono ... OSVČ nebrat, jsou přílišně samostatní, lépe okovy s EET. Střední třídu taky nebrat ... Potom tedy zbývá si voliče vyrobit ! Co nejméně samostatné a závislé - další úředníky - šířit blaho podpor, v očekáván í jejich vděku. Na nákladech nezáleží - dluhy se neplatí ...

Za rok B.Sobotka skončí. Tradiční strana je v rozvratu, je předlužená. Fantastické to, že Premiér ČR je v rukou spekulantů ! Jedním je p.Krůpa s pohledávkou na 324 mil. Kč za Lihový dům + druhým je p. M.Zeman. Situaci zachraňuje ten, který VŠ zvládl za 9 měsíců - není zatčen a namáčen do Vltavy ! Noví ministři se budou 6 měsíců obeznamovat a dalších 6 měsíců balit k odchodu ! Těm praotcům , (v úvodu), se můžeme i smát. Na straně druhé, oni cosi konali ve své romantické touze změny. Dnešní vedení ČSSD taky koná - Vše ve snaze, aby ke změně, jejich pašalíků, podivných toků financí a vlivu nedošlo. Jak pravil Kozina i Sladký, dojde a už došlo .

3 0
možnosti
PK

Tak klasické socdem jsou v krizi v celé Evropě. Včetně Němců i když jsou součástí velké koalice.

0 0
možnosti
MN

Máte svatou pravdu. Ludvík je další z hřebíčků do rakve ČSSD. Kromě toho, co jste napsala, je to od Sobotky současně rána severomoravskému kraji, kterému odvolal Němečka. Poštval tak proti sobě (ČSSD) i tamní oligarchy (Chrenek a Světlík), kteří stáli za prosazením Němečka (v dohodě Šnajdrem, který zdravotnictví stále ovládá, ač z pozadí). Měl hájit zájmy Agelu a dalších firme těchto pánů na fiančních tocích ve zdravotnictví. A nyní vyklizuje pozici Babišovi, protože propletenec vazeb pražských politických loutek ČSSD, ANO, ex-ODS umožní dohody o dělbě zájmů bez ohledu na stranickou příslušnost.

Sobotka ve snaze oddálit vlastní pád pohřbil ČSSD nejhorším možným způsobem. Paroubek se Zemanem se musí smíchy potrhat.

11 0
možnosti
Foto

Pan premiér je zbabělec, který se sklonil před Burešem, co víc dodat...

4 2
možnosti
AR

Nevíme jaké tlaky na Sobotku byly vyvíjeny ve stranické věrchušce a Zeman určitě také se do toho zamíchal. Časem řada věcí vyplave na povrch. Že teď panuje v socdem neklid a nervozita z říjnových krajských a senátních voleb je jasné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik