Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J50a81n 93P70a82l85l89a52s

17. 11. 2016 22:11

Dobrý večer, zkusím popsat vlastní postoj.

Když vyhrál prezidentské volby M. Zeman, kterého jsem nevolil, řekl jsem si, že takhle to holt v demokracii chodí a je to pro mě o důvod víc, proč bych uvítal nějaké korekce. Návrhů existuje dost.

Ale kdybych vzal transparent s nápisem „Zeman není můj prezident“ a šel s ním někam na náměstí, musel bych si připadat jako idiot.

Zkusím paralelu: Jsem kočkař, ale nikdy bych nedemonstroval proti pejskařům.

4 0
možnosti
Foto

Jestli to nebude tím, že oni nedemonstrují proti Zemanovi nebo proti prezidentovi, ale proti tomu jak se chová a co dělá. Když vám bude sousedův pes pravidelně kálet na rohožku, tak s ním vyběhnete kočkař nekočkař :-)

1 0
možnosti
Foto

Na akci jsem byl, bohužel pro vás to nebyla žádná protestní demonstrace, ale celkem slušný koncert. Na rozdíl od jiných eskapád pořádaných různými podivnými spolky.

2 0
možnosti
MJ

Pavlo, máte pěkné oči... dnes se mi ale Váš pohled nelíbí, jen můj názor. Někdy Vás čtu a zdá se mi, že jste se, možná v zájmu karmy, zaměřila na více cílových skupin (možná pod vlivem PR). Myslím, že dlouhodobě se jedná o neudržitelný zdroj... Jinak pěkný večer.

1 0
možnosti
Foto

Pročetl jsem si diskuzi a většinu kritiků blogu bych přirovnal k těm, kteří v 48. tleskali Gottwaldovi a potom skončili v Jáchymově, či v 89. tleskali Havlovi a dnes mu nadávají.

4 4
možnosti
Foto

J97a95n31a 53M57a50j36o11v88á

17. 11. 2016 19:46

Nevychází Vám to jakoby...naruby?8-o

5 0
možnosti
Foto

výborný blog se kterým lze jen souhlasit. Ještě bych doplnil, že kdo nemá jejich názor je i rusofil a radí se mu na východ odstěhovat. Před devadesáti lety se jim podobní sdružovali po Německu a také hulákali a napadali všechny, kteří měli jiný názor. Jak to dopadlo, víme. Obávám se, že to samé hrozí u teď.

6 3
možnosti
PP

Děkuji a srdečně zdravím.

1 0
možnosti
FV

Já si nechci kazit večer. Takže vám jen napíšu, že souhlasím se všemi vašimi oponenty a váš článek považuji za prapodivnou kombinaci mindráků, šílenství a zmatenosti. Což budete asi i vy - ta kombinace.

Hezký svátek.

3 3
možnosti
VF

Paní Pavlo,

paní Marie Šípková je rozžhavená doběla. To je známka, že se mýlíte.

5 2
možnosti
PP

Lidi ale dost často rozčiluje i pravda... A pokud si paní Šípková neumí udržet nadhled a nechá se ovládat emocemi, tak by si měla uvařit nějaký čaj na uklidnění. Nebo jste to snad myslela tak, že nálada paní Šípkové je barometr na pravdu? To asi ne, že jo.

4 2
možnosti
VF

Edmund Burke

Hannah Arendt

Knihy jsou dobré, ale co Vaše vlastní životní zkušenosti?

1 1
možnosti
PP

Z jedné životní zkušenosti se dělají pouze krátkozraké závěry.

Když vsadíte dílo mnou zmiňovaných autorů do historického kontextu, možná pochopíte moje názory. Nechci tu komunismus s multikulturní tváří, za který se mimo jiné dnes tolik bojuje.

5 1
možnosti
JV

J36i10ř96í 16V44o79l24e19k

17. 11. 2016 14:55

vaše poslední články mi evokují ty nešťastné človíčky, odchycené televizí v ulicích, v časech protikom. demonstrací, jak si stěžovali, že chtějí jen klid na práci a ti demonstrující rozvraceči jim to kazí. Ale chápu, že i dnes jsou lidé, kteří potřebují povel k tomu kdy pracovat a kdy mávat.

13 0
možnosti

Myslím, že byste se měla řídit tím, co jste napsala v názvu.

Koukejte se probudit!

Pokud je Vaše fotka autentická, tak s ohledem na minulost víte prd.

Tak nepoučujte! Na to máte čas.

11 8
možnosti
PP

A nechcete to nechat na mně? V duchu té svobody. Že vám se to nelíbí, ještě neznamená, že to nemohu psát. Ale rozumím, že nejraději byste mě umlčela. To je typické pro "ochránce svobody".

8 6
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik