Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

Pavlo,proč kazit houby masem ? takový fleky s houbama, to je lahoda... podobně jako fleky se zelím.. jen se prostě do hub, dušených do měkka, restovaných, než pustí vodu, na sádle, přidá trochu soli a kmínu a následně se mohou i trochu podlít vodou z uvařených těstovin, nakonec se vše vmíchá do těch fleků, nechá chvíli odstát a před servírováním na stůl se to jen sýpne trochou ploché,nasekané petrželky...

PS: ale i to Vaše vypadá skvěle....

1 0
možnosti
PP

Jak může maso něco zkazit, Šárko? ;-D My jsme prostě masáci :-)

0 0
možnosti
Foto

asi to bude dost dobrý:-)

1 0
možnosti
PP

Tak o tom nepochybujte ;-)

0 0
možnosti
PP

Pekna provokace! Hlavne, kdyz zbyvaji jeste 4 hodiny do obeda!:-)

0 0
možnosti