Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J19a32n11a 49M25a19j16o18v33á

17. 11. 2016 0:42

Vám to neuvěřitelně hýbe žlučí. Na to, jak jste mladá je to fakt nesrandovní.

3 0
možnosti
Foto

Vy nechápete, proč tam lidé jdou a nezúčastníte se diskuse, aby vám to mohli vysvětlit :-)

2 4
možnosti

píšete to velmi profesionálně, myslím že by z Vás jednou mohl být snad i nový Ovčáček

4 4
možnosti

On to je Offčáček. Tedy jeho multinick.

1 3
možnosti

To si jako myslíte,že za každou demonstrací musí být nějaká revoluce.Máte plná usta svobody a demokracie a nejste schopná pochopit fakt,že vše nekončí hlasováním u voleb.Lidé jsou nespokojeni s prezidentem a atmosférou ve které se probouzejí všichni ti zalezlí komouši.Už jen ten návrh komunistické mlátičky o trestu za hanobení prezidenta je dost na to,aby lidé šli svou nespokojenost demonstrovat do ulic.Lidé přece nemusí projevovat svuj názor jen u voleb,občanská aktivita je ve zdravé svobodné a demokratické společnosti to hlavní.Jen u nás s tím má spousta lidí problém a i to o něčem vypovídá a právě proto sedí dodnes komunistický fízl a mlátička v parlamentu...

14 3
možnosti

No jiste, napr. pan Konvicka a nekolik pratel na jedne z akci propagujicich islam. Ti by mohli o zazitcich z uradu a Staromestskeho vypravet.

3 0
možnosti

Zajimava je postava obcana Cempera, stojiciho u budikove akce a soucasne vitajiciho polovinu obyvatel Afriky v CR. Mozna i my bychom meli nachystat nejakou akci. Mohla by se nazyvat

Motyka pro Jana Cempera.

Unavene ruce jinych by nechal v klidu odpocivat a sam s motykou ve vlastnich odpocatych rukou vyrazil do Afriky a pomohl ji.

9 2
možnosti

Paní Pokorná, já to napíši stručně: jste zkrátka moc chytrá. Místní osazenstvo( samozřejmě čest vyjímkám), nemůže Váš text pochopit;-). Zkrátka to není v jeho silách. Hezký den a díky za článek.

9 2
možnosti

Tyhle odsudky inteligence dle mé zkušenosti nejvíce používají sluníčkáři. Jestli jste se to naučila od nich, tak s tím, prosím Vás, přestaňte, ať si Vás s nimi nikdo nesplete. Článek se mi moc líbí a domnívám se, že jsem jej pochopil.

3 2
možnosti

Paní Pokorná, volby jsou jednou za X let a chytře rozdrobené. Pro některé lidi jsou nepřehledné, neví kdy a koho mají volit.

Slušná forma protestu je důležitá. Maul halten und weiter dienen dávno neplatí.

Jste studovaná publicistka, mediální analytička, to byste měla vědět.

8 4
možnosti

Píšete: "Pro některé lidi jsou volby nepřehledné, neví kdy a koho mají volit." Jasně, a proto nám hlupáčkům chce pražská kavárna sdělit, koho máme volit.

5 4
možnosti

Prostě mají dojem, že je něco špatně, tak chtějí projevit svůj občanský postoj. To je dost smysluplné zvláště v den, kdy slavíme svobodu. Ona svoboda není jen možnost, ale do značné míry i povinnost projevovat občanské postoje a zajímat se politický život naší společnosti. Opakovaně se snažíte delegitimizovat politickou aktivitu části občanů, místo abyste se smířila s tím, že ve svobodné společnosti budou vždy existovat politické projevy, kterým nerozumíte, anebo se kterými nesouhlasíte.

17 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik