Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Středověk patří k Německu? Nu tak není to dávno, co byl v Německu přítomen, pravda v poněkud sofistikovanější podobě a s jiným nátěrem (hnědým). Proč nenavázat na tradice a pořídit si ho zas, pouze s jiným nátěrem (černým). Pomalu, ale jistě.

0 1
možnosti
OP

Karmuji váš blog, ale musím oponovat v předpovědi, jak bude budoucnost hodnotit Merkel. Předpokládám, že podobně jako Hitlera, i když u ní se jedná o pokus rozložit Německo, potažmo evropské státy dle pokynů jejich loutkovodičů, kdežto Hitler si noty skládal sám.

3 2
možnosti
Foto

Na tvrzení kancléřky "islám patří k Německu" je docela nepochopitelné, proč se jej snaží za každou cenu exportovat do okolních zemí? Bude zajímavé sledovat, až Merkelová ve funkci skončí, zda její nástupce bude tvrdit totéž (že islám patří k Německu)??

5 0
možnosti
PB

...... zírám !,- mosim přehodnotit svůj osobitý názor na blondýny VR^!!!

3 0
možnosti
SN

:-).....Petře, mně se líbí nejen fyzicky, ale má to v hlavince na blondýnu, pěkně srovnané ! R^

0 2
možnosti
JL

Reaguji na větu" "Islám, který je prožíván v rámci ústavy, je podle ní prý úplně cajk."

Ano, je cajk. Základem právního státu je úmluva, že co není zakázáno, je cajk a tedy i povoleno. Problémem je, že právní systémy evropských zemí nejsou na imigrační krizi připraveny a je tedy obtížné tuto krizi za použití současných zákonů řešit.

Je to podobné, jako kdyby v půjčovně lodiček měli příkaz, že pokud uvidíte topícího se, tak mu usíte pomoci. Problém nastane, pokud těch topících se bude více než se vám vejde do loďky a navíc jeden nebo dva zachránění se vám ještě budou snažit zlomit vesla.:-/

3 0
možnosti
PP

Otázka je, čí ústava toleruje podobné pokyny orientované k nevěřícím (cituji z Koránu): Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití.

8 0
možnosti