Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moje kamarádka čekala dvojčata. Dvakrát jí brali plodovou vodu a pokaždé to byli dva kluci. No...narodil se kluk jeden a druhá byla holčička. Příroda se nedá moc obalamutit a to je dobře.

0 0
možnosti
Foto

Je to jedno, či to bude chlapec, alebo dievča. Ja som síce mal tiež takéto priority (ktoré sa mi splnili a mám dievča aj chlapca), ale hlavnou bolo, aby boli deti aj manželka v poriadku... všetko ostatné bolo druhoradé... to je z pohľadu otca. :-)

Mimochodom mojim rodičom to nevyšlo - som zo štyroch bratov... tak si viete možno predstaviť, že vnučka spôsobila v ich srdciach ohňostroj. ;-D

2 0
možnosti
DS

Pavluš, překvápko jsem si zažila až teď naposledy. Ač jsme to předtím taky vědět nechtěli, hrdý doktor (no bylo to před 20 a 23 lety) to vždy "prokecl". Až teď jsme fakt vydrželi do té nejposlednější, vlastně nejprvnější chvíle. Ještě před okamžikem O se mě doktorka ptala, zda mám tušení a já odpověděla, že ano, že to bude Pavlítko (buď Pavlík nebo Pavluška) po tatínkovi... no vidíte a vykulil se kluk jako buk. Na první týdny jsme měli oblečení neutrální a zbytek dokoupili postupně. Přeji Vám, abyste si to překvápko taky zažila...V

0 0
možnosti
Foto

J49a58n14a 43M41a18j46o43v47á

16. 10. 2016 22:35

A víte, že jsem docela ráda, že příroda nad tou medicínou ve věcech miminek občas ještě pořád vítězí? Přeji, ať kluk roste jak má a všechno ostatní se nějak porovná.

0 0
možnosti
PP

Děkuju! A máte pravdu. Člověk by nejradši věděl všechno hned a přitom se tolik ochudí! P.S.: Klukovi už jsou tři a roste jako z vody :-)

0 0
možnosti