Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K70a42r71e87l 58B45o76č22e96k

18. 11. 2016 21:06

Tak co, paní autorko? Tolik pošpinění státního svátku bylo, že? A ani vás nenapdne se někomu omluvit. Rv

0 0
možnosti
Foto

R^

Znevážení, zneuctění, pošpinění... Přemýšlím, které slovo je nejpřiléhavější, no vzhledem k tomu, že tam minule dopravili lejno, tak asi to Vaše, pošpinění...

3 1
možnosti
Foto

Správná jsou všechna tři. Každé z nich se hodí k tomu, co udělal prezident Zeman z 28.října :-/

6 1
možnosti
Foto

Já myslím, že kdyby se stát mohl ke svému svátku vyjádřit, že by byl docela rád, že se lidé o dění v něm zajímají a jsou ochotni se na to konto zvednout z gauče. To není pošpinění, ale doklad toho, že stát je živý. Kdybych byl stát, tak bych se nejvíc děsil občanů, kteří si odvolí to své a na 4 roky se vyvalí k televizi.

7 0
možnosti
Foto

Jindy ano, ale v tomto případě s Vámi nesouhlasím. Stát by se naopak měl "nejvíc děsit" občanů, kteří jeho svátky zneužívají ke všemu možnému, třeba i k hanobení jeho nejvyššího představitele. Navíc demokraticky zvoleného, čili o projevy nějaké demokracie v žádném případě u těchto slezin nejde. Spíše o anarchii, kterou možná někdo v budoucnu škaredě využije v neprospěch nás všech. A svoboda slova? Budiž; ale co když autorka a s ní ta velká "mlčící většina" budou chtít přijít na ten samý veřejný prostor a vyjádřit odpor ke špinění svátku? Budou mít to právo, když jim ho odnímáte už jen tady, v nevýznamném prostoru internetu? Nebude se vám to líbit a budete křičet a budete chtít mít poslední slovo.

2 5
možnosti

Jestli tomu dobře rozumím, výročí boje za svobodu a demokracii (a ničím jiným 17. listopad není) smí slavit a k němu manifestovat jen ti, kteří budou slavit podle Vašich představ. Ostatní jsou póvl. Jak demokratické!!!

10 1
možnosti
Foto

K demokratickým principům patří nezadatelné právo na protest s politikou, se kterou nesouhlasím, a to i tehdy jedná-li se o den státního svátku - den 17. listopad ve všech svých souvislostech, je naopak jedním z nejvhodnějších dnů, k vyjádření nesouhlasu s nedemokratickou, nedůstojnou (podlézavou, lokajskou) a demagogickou politikou hradu, nemluvě o tom, o čem jsem psal níže - státní svátek, a ne poprvé, pošpinil Zeman svým jednáním, loni i letos.:-/ Co je na tom tak těžkého k pochopení, když už ho máte plná ústa?8-o

8 0
možnosti

..... mňo, k nepochopení teho je fest (nikoliv v souvislosti s blogem autorky) !,- sim Vás,- vysvětlite mi co je to "nedemokratická, podlézavá, lokajská a demagogická politika hradu ?",- ..... teda myslím obecně, v návaznosti na ústavní pořádky, proklamace a mezinárodní dohody a smlouvy, diplomatické zvyky a obyčeje rozvinutých společenství v Evropě, Asii, Americe a Tichomoří ?

1 1
možnosti

Chápu oč Vám jde a děkuji za článek. Kritika na vaši hlavu zde v blogu vypovídá o totálním nepochopení vašich slov;-). Za mě jednoznačně karmaR^.

2 2
možnosti

Já už ale nevím, jak to vysvětlit.

2 0
možnosti
Foto

J43a47n38a 52M18a37j52o69v70á

14. 11. 2016 19:43

Na to, jak jste mladá si až neuvěřitelně nevážíte svobody. Máte malé dítě. Tím podivnější se mi Vaše demagogie a jeví. Nebo chcete, aby mu někdo říkal, za co se má v životě zasazovat?

Nechápu, nechápu. Jen málo hodnot je vyšších než právě svoboda (a zas tak moc jí ani teď nemáme).

3 3
možnosti

Já si svobody právě naopak vážím. Respektuji právo na vyjadřování názoru a na protesty, ale přijde mi absurdní bít se za svobodu a demokracii a zároveň jedním dechem hulákat, že je hrozně špatné, co přinesla, protože na to vlastně vůbec nejsem připravený. I když s tím nesouhlasím, a věřte, že se stávající politickou reprezentací nesouhlasím velmi často, tak do ulic bych drnčet budíky nešla. Přijde mi, že to nejsou ani tak protesty proti systému a politikům, ale proti lidem - voličům. Prostě jen nerozumím, co ti aktivisté chtějí a co má být cílem.

2 4
možnosti

Karma! Vystihla jste to presne. Cekal jsem, ze zase bude nejaka saskarna a dnesni budickari me opet nezklamali.

4 5
možnosti

Díky! Od vás si toho cením.

1 0
možnosti
Foto

R^

O sametu dnes kde kdo bájí. Máme novou starou báji. A ty báje české, ty byly vždycky hezké. A co nevědí medvědi, nejlíp dnes mladí vědí. Jistě ovšem vědí nejvíce ti, co byli z ,,líhní“ Husákovejch dětí. Furt je jich, i tady jako smetí. Pak ,,revoluci“ dělali. Ač spíš si to jen myslí. Neviděli kdo je vodí. Zkušení staří sysli. Mnohej z nich dobře študoval, by komunizmus budoval. Nikdo jistě nemůže za to do jaké doby se narodil. Jenom dneska z jejich keců kde kdo by snad až marodil. Věděj co a jak napravit. Nejlíp leckoho až popravit. Čtvrt století po sametu chtěj demokracii ,,šanovat“. A nadávaj přitom na to, co pomáhali budovat. Demokracii! Jenom ne tu po jejich. Prej chtěj jí změnit. Jenže k obrazu koho? Sebe? Ale kdeže. Loutkovodiči stále je stále vedou. V pozoru i v leže!

Zdroj: http://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=567109

2 3
možnosti

A kdyby je nase Husakovy deti. V Evrope premalovane na EU, PODSTATNE ovlivnujici stav veci v Cesku, PRAVE beha ruzne socialistickych/komunistickych deti.

2 1
možnosti
Foto

I75v69a51n 24M53a58r55e76k

14. 11. 2016 17:39

Karma R^ [>-] . . . .D.Trump z toho bude zcela jistě "hotový" ,a nakonec i M.Zeman s A.Babišem . R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik