Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Jedině naostro, Pavlo:-). Protože nahé ženy jsou ve velké většině krásné všechny, jednoduše z toho důvodu, že nikde nic nepřetéká, neb zcela jednoduše nemá kolem čeho.

0 0
možnosti
Foto

Tak to jste mne potěšila, včera jsme byli na koupališti a tam bylo mnoho takových, které by se asi neprošly dobrovolně nahé po pláži. Díky za milá slova. Hezký letní den.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Fakt dík! Od Vás si toho cením. Přeju hezký den.:-):-):-)

0 0
možnosti
KN

Přesně tak.

Zhubnout do plavek!

Co to jako je?

Plavky jsou přeci plovací (případně koupací) úbor, to by mohlo být jednomu jasné už z toho názvu! Takže jak to souvisí s hubeností? Nezbytné je nemít nějaký zdravotní problém (třeba čerstvě vyříznutou pihu) který nemá přijít do vody, vhodné je umět plavat. Toť vše.

Hlavně když poslední dobou hlásáme že "v naší zemi ženy mohou nosit co chtějí, a ne nějakou burku!". Pánové, že ženy "nosí co chtějí" znamená taky to, že sedmdesátiletá žena s nadváhou si klidně obleče plavky a jde se koupat... a že osmnáctiletá štíhlá holka si obleče jednoduché jednodílné plavky (a ne nějaké šňůrečky) když jde plavat a ne se jen povalovat u vody.

(jo, s tím jsem se v tomhle věku setkala, že na mě chlapi o pár let starší pořvávali ať si vezmu nějaké hezké plavky, že si to můžu dovolit a "je to škoda" ;-D)

Koupaliště a plovárny jsou od toho aby se tam koupalo a plavalo, ne aby tam byl vystavený výběr spoře oděných krasavic.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Člověk by měl nosit to, v čem se cítí dobře. Pokud má navrch ještě soudnost, jak to vnímá jeho okolí, tím lépe. Díky za komentář.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Letos poprvé jsem strávil svou dovolenou v naturistickém kempu na ostrově Krk. Po těchto zkušenostech již nikdy nepojedu jinam. I když byly k vidění různé rozměry, pocit absolutní svobody byl nadevše.

3 0
možnosti
Foto

Moje řeč, nač si dělat násilí. Díky za komentář.:-)

1 0
možnosti

Pokud lákáte samečky, chcete být co nejblíže perfekcionismu Alespoň v hlavách dívek to tak je. To co chtějí mladíci je celkem jasné, ale perfektní make-up to nebude ;-D. A ti co mají více rozumu, chtějí pohodovou holku, která se nebojí sportu. Tam to také není o make-upu.

Pár kilo navíc vadí jen metrosexuálům či lidem, co moc koukají na porno a utekla jim realita. Ale musí to být jen pár kilo navíc.

3 0
možnosti
Foto

Díky za komentář.:-)Přeju hezký letní víkend.

0 0
možnosti
VJ

Abych řek pravdu, thigh gap, nebo jak se to správně jmenuje, se mi vůbec nelíbí.

0 0
možnosti

proč, kvůli možnýmu průvanu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.