Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Vánoční (předvánoční) nálada ne a ne u mě letos ́naskočit ́ a nastojte - po tom Vašem hezkémR^ blogu se snad vzchopím;-)...)))

1 0
možnosti
Foto

Díky moc, to jste mne fakt potěšila.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Pavli, pobavilo, potěšilo a díky R^

1 0
možnosti
Foto

Nerada peču. Nebaví mně to. Ale kvůli holkám aspoň to linecké.Jsou už dospělé, tak se u toho i zasmějeme a hlavně strávíme spolu hezkých pár chvilek. Ale s množstvím ani rozmanitostí to nepřeháníme.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, hlavně to nepřehánět. Mně na tom pečení baví asi jenom to, že pečeme společně - začíná z toho být taková naše rodinná tradice. Doufám, že si ji ještě aspoň chvíli uchováme, než budou moje holky dospělý a odejdou k vlastním rodinám.:-)Díky za čtení.:-):-):-)

0 0
možnosti
JS

:-)R^ Pavli, obdivuju každého, kdo umí podle receptu tvořit :-)

Moje vaření a pečení je vždycky od oka a od boku. Občas jsem slyšela, že vařím jako chlap ;-D

2 0
možnosti
Foto

No tak já si umím ten recept vygooglit, ale co z něj vznikne, ještě nevím. Náhodou, jestli vaříš jako chlap, tak to je poklona - no kdo jsou slavní šéfkuchaři? Přece chlapi, ne? Promiň, Magdaleno Dobromilo.;-D

Díky za komentář, Jani.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Tak lacino je v matičce Praze?8-o Tak ať se ti vše podaří a na váhu nehleď;-D

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že ta AKCE byla cíleně zaměřena na některé produkty a jiné byly ten den "nenápadně" zdraženy. Ale nekup to, když je taková láce! Díky za nakouknutí a za přání, Jitko.:-):-):-)

1 0
možnosti
MB

Jako muž jsem hloubavý a prásknu na sebe, že jsem před tímto příspěvkem bádal asi 15 minut na netu. Smyslem bylo, abych pochopil rozdíl, mezi Těstem - Lineckým a listovým. Obohatil jsem se, těst je i několiv druhů - rozdíl nechápu ! Doma vidím pouze jedno - je jakési žluto bělavé, žena na vále po něm šoupe jakousi zajímavou rolkou - ono se pak tenčí a do šíře zvětšuje ! Pak cosi manipuluje s formičkami a vkládá do trouby. Tak, či onak jí to trvá strašně dlouho a něco mele o pracnosti. Já to tak složitě zase nevidím. Jako každý rok splním svůj úkol - nachystat vhodné krabice a ony se pak cukrovím naplní. Jaké těsto, furt - Krabice - to je základ ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Miroslave, najít a vyselektovat vhodné krabice je fuška. To ostatní už jde samo!;-) Díky za komentář.;-D

1 0
možnosti
Foto

R^Nechci se vytahovat, ale linecký umím, a i tu marmeládu bych zvládla zavařit.;-) A stejně to vidím tak, že jako loni a ještě pár let předtím, to odbydu několika jednoduchými a rychlými druhy. Stejně to nikdo nežere.;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdybys náhodou měla nějaký přebytky, neboj, u nás se to zpracuje.;-D Díky za přečtení.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^Pavlí, děláš mi chutě. Tak budu držet palce, ať se Ti to cukroví z vlastního těsta vydaří. A na váhu se vykašli, vždyť víš;-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo. O případném úspěchu či fiasku kdyžtak poreferuji. A ty výčitky, no znáš to...;-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-Dmoc jsi mě pobavila Pavlo- s tím mlsáním a následnými výčitkami svědomí to mám úplně stejně-na rozdíl od tebe ale těsta na cukroví vždycky dělám sama-je to brnkačka a mám z toho lepší pocit, že tam není nic neošizeného

2 0
možnosti
Foto

Tak musím přiznat, brnkačka to je, ale já jsem takový permanentní nestíhač, takže já tohle domácí kuchtění trochu odbývám. Díky za nakouknutí, Líbo.:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.