Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Pavli, paráda! Děkuji, dokonale jsi vystihla moje pocity před pár týdny. Ačkoliv, já raději chodila (i v rámci snahy zachovat si duševní zdraví) oblečená jako do práce a program mi většinu času zpestřoval Pája.

1 0
možnosti
Foto

Pavli, určitě to dnes dopadlo na, jedničku s hvězdičkou. R^

Ty fotky jdou super. V Telči se teď začaly objevovat nabarvené kamínky, jako máš ty na fotce, nevěděla jsem, co jsou zač. Dcera mi vysvětlila, že jsou to dárkové kaminky pro turisty. Z druhé strany je prý vždy monogram a název města. Tuhle jsem jeden otočila u schodů k náměstí a byl tam můj BJ, ale kdyby, náhodou není ode mě. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Dnes byla ve škole zatím legrace: přivítání po pěti měsících a následně šťourání v nose.;-D Na ty kamínky narážím čím dál tím častěji, myslím, že se jim říká i putovní. Mám doma hromadu kamenů a taky akrylové barvy a chystám se, že si taky začnu malovat. Díky za nákuk, přeji hezký den.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, tobě taky, Jitko.R^:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, přejeme dobrý start do reality! Fotky jako báseń od Davida Snítila (zánovní bloger píšící nejen velmi vtipně, ale také ve verších)R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Nuže ... Pavla takhle po ránu skáče přes kaluže a Horst mi dělá reklamu. Ulevilo se mi, věř ... na úkoly koukal jsem jak tele, teď tu naši divou zvěř už krotí učitelé.

3 0
možnosti
Foto

Krásný fotoblogR^

1 0
možnosti
IM

Bezva, PavloR^ Když dcera včera večer sháněla aktovku, nebylo jí do zpěvu. Tak jsem jí utěšovala, že nejspíš i ostatní děcka a učitelé mají teď smíšené pocity. Moc vám všem držím palce!:-)R^V

1 0
možnosti
Foto

Ano pocity byly velmi smíšené. Než si zvykneme na novou realitu, budou tady prázdniny. Už aby. Díky za nakouknutí.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Napsala jste to hezky, Pavlo. A ty fotografie jsou pěkné a výmluvné. A nemějte obavy, do normálu vplujte snadno a rychle... Není nad osobní kontakt s lidmi. Přeji Vám hodně pohody a úspěchů s Vašimi žáky. R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám moc za povzbudivá slova, Mirko.:-):-)

0 0
možnosti
PK

Přes kaluže to jde celkem fajn, jen občas to klouže po blátě, tak je třeba držet rovnováhu, tedy nejen na tom blátě...;-D

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, pokusím se udržovat rovnováhu...:-):-)

0 0
možnosti
Foto

I já Vám přeji dobrý start. Já už ho mám úspěšně za sebou, ve škole to už zase bzučí jako v úle, je to radost. Ale taky velký fičák, jak říkají moji páťáci;-D.

1 0
možnosti
Foto

Díky, držím Vám palce,ať to zvládáte.:-):-)

0 0
možnosti