Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Jinými slovy, proč bysme nevydělávali, když můžem vydělávat? Proč byste měli dostat něco zadarmo, když vám to nemusíme dát?

1 0
možnosti
PK

Jste mi připomněla hlavní vlakové nádraží v Praze. Tam jsem si to v jedné restauraci pěkně nechával na poslední chvíli. Abych poté zjistil, že tam WC nemají pro jistotu vůbec. Řeknu vám, cesta přes půl nádraží byla jednou z nejdelších v mém životě. Dodnes ale nechápu, kdo jim dal povolení k provozování. Řekl bych že WC by mělo být jasnou součástí takového zařízení. A to třeba i za poplatek. Ostatně, za veřejný záchodek na onom nádraží jsem stejně zaplatil. A myslim že to bylo více než jen desetikoruna.

0 0
možnosti
Foto

Jestli myslíte to místo, co myslím já, tak tam vybírali 5Kč už před lety. Tenhle řetězec to dělal na všech frekventovanějších místech. Pak to časem vymizelo... Poseděli jsme, pojedli, popili, pak se jdeme venčit před další cestou a ejhle, měli jsme to udělat v opačném pořadí.;-D

0 0
možnosti
Foto

To asi myslím podobný podnik, ale ́venčení ́ mezitím podražilo. Jo, a jednu dobu tam měli placenou sílu, která vybírala lístečky od pokladny - když jste si u kasy řekli, vydali vám ́propustku ́ na WC. No časy se mění... Díky za komentář.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Přesně chápu vás a docela i ten řetězec. Sám začínám tím, že si před konzumací jdu umýt ruce. No a mám-li přitom zaplatit, pak si objednám a nechám si kupon započítat protihodnotou.

2 0
možnosti
Foto

Ty kupóny by mi přišly jako dobrý nápad, leč žádné nebyly, tedy pokud se tím nemyslí to, co vyleze z toho turniketu. Ale nejvíc mě naštvalo, že si to člověk může nechat proplatit až příště při dalším nákupu.

0 0
možnosti
LS

Dobrý nápad, jen si myslím, že na záchod by nikdo nepáchl a podezřele rychle by uschly stromy kolem hospody :)

0 0
možnosti
Foto

No ony tam už stejně žádné nerostou...:-)

0 0
možnosti
Foto

A víte, že já tyhlety "čůrací poplatky" vítám? Právě, že v těch fastfoodech?

Oni vám ten kupón opravdu vezmou na úhradu; i když tak kam chodím já mají napsánu platnost měsíc.

Rozhodně to je jednoduchý prostředek k odrazení páchnoucích individuí, jehličkárů a jiných podobných existencí.

Samozřejmě, že tou lhůtou platnosti vás tam chtějí nalákat zpátky. Tedy spíš nahnat.

Ale, že by tam posadili člověka, na to nespoléhejte. Oni ty lidi opravdu potřebují spíše na to, aby měli čisté stoly a čistu podlahu. To byste asi nadávala jinak, když byste tam přišla a na stole kolečka od kávy, limodád, drobky jídla apod.

Poučení? Příště už víte co a jak. Tak se dle toho zachovejte.

Stejně s tím nic nenaděláte, maximálně můžete kvelurantovat na blogu.

1 2
možnosti
RP

Kdo cestuje tak ví, že i v cizině se i ve fast foodech platí. Zase je to bývá záruka čists toalety . Ani tady mě placení nevadí , prostě s tím člověk musí počítat a mít v kapse drobné. Hlavni věc je že máte kde.......:-)

0 0
možnosti
MS

Já si s tím problémy nedělám. V případě nouze vlezu do nejbližší restaurace a rovnou se zeptám obsluhy, za kolik se u nich mohu vyčůrat. Zpravidla za to nechtějí nic, ale když mi sdělí taxu, tak ji bez mrknutí oka zaplatím. Důležité na tomto postupu je, že pak už vás nemají za nějakého zneuživatele jejich WC a nemusíte se tedy ploužit kolem zdi jako smrad. :-)

1 0
možnosti
ZB

Jako jsou sedadla, parkovaci mista atd. pro hendikep., my co mame zbytnelou prostatu a jine urolog. a colono problemy, bychom logicky meli mit obdobu. Leckde to jiz funguje.

1 0
možnosti
Foto

Možná se to někde dá domluvit: jsme přece lidi, ale jinde zadarmo ani kuře nehrabe...:-)

0 0
možnosti
OH

A teď si představte, když berete diuretika (krom jiných prášků), to se vám procházka městem prodraží. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to si ani nepředstavuju.:-(

0 0
možnosti
DV

D17a93v61i66d 60V35l90k

15. 9. 2016 12:39

;-D nebyla by lepší kavárna?

0 0
možnosti
Foto

Byla, ale některé neotvírají takhle brzo po ránu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.