Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V.A.Culík byl vynikající i v seriálu Metanol.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Neznám. Díky za tip. :-):-)

0 0
možnosti
Foto

U seriálů o více sériích obvykle platí, že první dobrá, druhá ujde, a nejpozději třetí měly skončit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Je vidět, že nemáš obchodní smýšlení: dokud to sype, je třeba třeba vyrábět nové a nové díly, i kdyby nebylo už o čem točit.;-);-D

Dík za komentář.

1 0
možnosti
Foto

Pavli, přiznávám, že jsem na sledování současných seriálů vyloženě liknavá. Jeden z mála těch nekonečných, které jsem v jeho začátcích vzala na milost, je Ulice, kterou beru jako večerníček. Pravidelněji jsem ji sledovala, když tam ještě hrála Hana Maciuchová, protože pro ni a Rudolfa Hrušínského scenáristé napsali kvalitní a často hodně humorné scénky se spoustou slovních přestřelek a vtipných glos. Momentálně se na to kouknu jen občas, protože mě žádná z dějových linek nezaujala.

1 0
možnosti
Foto

Mám to podobně, Zdeni. U mě seriál, který má více než deset dílů, nemá šanci. A pokud ho neukládají do internetového archivu, tak nemám šanci já si ho pustit.

Díky za nákuk. Přeji hezkou neděli.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

J14a28n 94Š63i14k

26. 9. 2021 7:40

Mám rád příběhy, kde se osamělý muž snaží zastavit povodeň malých nedokonalosti a velkých špatností. V tomto případě se mnoho dér v přehradě snaží ucpat prstem. Ano, bohužel je to I skutečnost a nejen fikce. Ale přesto takoví mění svět, jen tím, že přináší naději :-) Hezký víkend

1 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že ten seriál nemoralizuje, ale ukazuje, že jsme jen lidé, kteří dělají chyby. Ale často si je neumíme připustit.

Díky za komentář. Také přeji hezkou neděli. :-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, cítím to také tak. Jsme s Honzou dost netelevizni. Tento nedělní seriál jsem si pustila z internetu a se zájmem odsledovala další díly.

R^

1 0
možnosti
Foto

Já jsem taky dost netelevizní, ale občas něco upoutá mou pozornost. Díky za nákuk.:-):-)

0 0
možnosti
JM

J89a22n 19M43a40r68e97k

26. 9. 2021 2:59

Já se tady v zámoří často koukám na české seriály...třeba ty policejní. Jenom žasnu nad těmi, kde hraje šéfa policie jménem Krejza (tuším) a který neumí říct nic lepšího, než "to ste to zase Pos...li" a všichni si dělají srandu z toho policajtíka, kterého hraje Miroslav Vladdyka. To je tak blbý seriál, až to brní. Dalši zázrak české kinematografie je ten seriál, kde ten policista, který tam vypadá jako ten nejubožejší bezdomovec tam pokaždé někde loví svou alkoholickou mámu. Nebo 'Kriminálka Anděl', kde exceluje neustále přiožralý Taclík, který pak celou noc prochrápe v kanceláři. Kriminálka Ostrava, či jak se ten seriál jmenuje je též velice slabý. paní Beretová se tam rozhodně nevyrovná pistoli zn. Bereta.

Aniž bych chválil dobu totáče, takový 105 % alibi nemá chybu. Karel Hoger je neprekonatelný.

2 0
možnosti
LV

To víte, už nejsou ty staré dobré časy, kdy se točilo jen to, co bylo předem schváleno. A taky nejsme v zámoří.

Ale na to, jak Vás to irituje, to máte najetý pěkně :-)

0 0
možnosti
Foto

Z duše jsi mi promluvila;-D R^

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu Záleží na scénáři, režisérovi, hercích ale i na televizi, která umožní, aby v ní byly "mydlinové" seriály vysílány. Seriál Ochránce je slibný, doufám, že si dosavadní úroveň udrží a neudělá z něj "nastavovaný guláš," .a zrovna taktak i herecký protagonista seriálu L. Vaculík. Díky, paní Pavlo, za shrnutí. R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji vám za přečtení a komentář, Mirko.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, seriál jsem neviděl, ale předchází ho dobré recenze. A Kamarád do nepříznivého počasí je PAN HEREC.

2 0
možnosti
Foto

Před třiceti lety to byl hezoun s modrýma očima, ale teď je docela koukatelný, protože i hraje. Na ten seriál se koukni, když bude čas.:-);-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.