Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J65i89ř89í 61J64a34h71o74d69a

29. 11. 2014 23:37

Apropó, a proč tolik žerete???

0 1
možnosti
Foto

Já to mám ještě vylepšené o tzv. prodlouženou délku:-(I když náhodou najdu džíny, které mi padnou na všech částech nohou i boků, stejně v nich většinou čekám velkou vodu...

1 0
možnosti
Foto

Nevim co řešíte. Vy prostě nepotřebujete zhubnout, Vy potřebujete přibrat. Vyjezde si zadek a všechny ostatní partie tak, aby pasovaly ke stehnům a velikost XXXXL Vám pak padne jak ulitá R^

2 1
možnosti
MC

Jak nikomu nic nepřeju ale vám pane Macek nemocnou štítnou žlázu a k tomu rozhozené hormony. Hodně brzo byste z toho kolotoče spadl a ani ty řetězy by vám nepomohly.;-)

1 0
možnosti
Foto

V klidu...ramena a stehna také málokdy dostanu do oblečení v běžném "módním" řetězci :) A přesto se dá nakupovat dobře a relativně za dobrou cenu :)

1 0
možnosti
Foto

To chce neprestat se nikdy ridit heslem z mladych let: je jedno jestli to cloveku nesedi, hlavne ze je in ;-D

5 0
možnosti
Foto

To se netýká jen žen. Takřka všechny pánské košile nebo pola s módním designem jsou pouze slim. Krátkozrakost výrobců.:-/

2 0
možnosti
MK

Buď slim, to znamená že mi jsou v pase ale nejsou v ramenou a přes hrudník a nebo klasický, to znamená že v pase jsou zase pro břicháče.

1 0
možnosti
MT

Paní Pavlo, jsem na tom podobně :-/ Začala jsem nosit sukně a šaty, nakonec jsem zjistila, že mojí postavě se solidním podstavcem a poměrně útlým pasem to sedí líp ;-) Džíny mám jedny (z jedné té značkové drahé prodejny - ale fakt se to vyplatí), chráním si je jako oko v hlavě a svoje jediný kalhoty, který mám "na slušňáka" jsem si nechala ušít. Jo, je to blbý, ale dá se. Ale máte recht, štve mě to. I to, že - alespoň u nás - prodejci předpokládají, že ženským je buď 20 a sluší jim všechno, nebo 70 a je jim to jedno... ale to už je na jiný povídání :-)

5 0
možnosti
Foto

Ne, že bych byl nějak štíhlý, ale jako sud taky nevypadám, tak bych na svůj pas a stehna měl měřit asi tak o 20 cm víc, takže kalhoty pro mě jsem našel jen v jednom krámu kam už pár let chodím. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.