Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Bezva článek, PavloR^ uplně jsem se rozklepala touhou (po čtení). Můj z nejmilejších Ota Pavel...(a za mlada Vinnetou):-)

1 0
možnosti
Foto

Tak proč tu touhu nenaplnit skutečností? K létu patří sednout si někam do stínu, relaxovat a číst příjemnou knížku. Tak do toho! Díky za komentář, Ivo.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Agatha Christie a Jules Verne - mé knížky nejmilejší :-)

1 0
možnosti
Foto

Já místo verneovek četla spíš mayovky, ale Agathu kdykoliv. Díky za nakouknutí.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

pro mě Vlaštovky a Amazonky byly úplný fenoménR^dík za připomínku:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo Ransome to bylo takový čtení pro holky, který nebavily dívčí románky.:-/ Tedy i když i já jsem jich pár v pubertě přečetla. Díky za nakouknutí, Líbo.:-):-)

0 0
možnosti
DV

D32a70v19i17d 71V22l86k

26. 6. 2018 19:45

Já taky četl Vlaštovky. To bylo dobrý:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Já jsem víc fandila Amazonkám, protože nebyly takový vzorňačky.;-D

1 0
možnosti
Foto

J70a11n91a 32M79a52j20o79v96á

26. 6. 2018 19:11

Jjo, taky mám knížky spojené s okolním děním....a jedeme v sobotu. Sice jen na týden, ale čtivo už čeká na zabalení :-)

2 0
možnosti
Foto

Taky jedeme už v sobotu. Musím si vzít jenom nějaké "lehké" čtivo (rozuměj paperback), protože vyrážíme vlakem s naloženými koly. Měj se krásně a díky za čtení.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Taky toho moc nepřečtu... A nemám ani ty prázdniny na dohánění.:-/ Ale v lázních jsem zvládla přečíst docela dost, měla bych se tam vypravit častěji.;-D

Teď máme zavřenou knihovnu, ale udělala jsem si zásoby. A taky tu mám spoustu knížek papírových i elektronických, které jsem MUSELA mít, tak strádat nedostatkem čtiva nebudu.;-)

Jen ten Odysseus mě napadá ten od Jamese Joyce. Asi že jsem ho dostala před maturitou přiděleného k povinnému přečtení a vypracování referátu. Jednička z češtiny měla své nevýhody.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Od Jamese Joyce jsem četla jen Dubliňany (v angličtině), ale Odyssea bych nedala ani v češtině.8-o V létě si naordinuju méně FB a více literatury. Ty už nemáš žádnou dovču?;-(

1 0
možnosti
Foto

R^ Moje Danča čte neustále a všude. Když ušetří nějakou korunku, hned si koupí knížku. A to je dyslektik. R^ Hezký den PavliV

4 0
možnosti
Foto

Já si většinu knížek půjčuju v knihovně, protože ty nový už nemám pomalu kam dávat. Díky za nakouknutí, taky přeju hezký zbytek dne, Danko.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlí, tak to je blog pro knihovnici jako stvořený a pro čtenářku jakbysmet!!!R^R^R^ Navíc oceňuji, jak jsi jednotlivé tituly dala do souvislostí s konkrétními zážitky a pocity, prostě paráda!!!

Úplně mi to přiválo vzpomínku, jak jsem jedny prázdniny prožila s Gabrou a Málinkou a s Boříkovými lapáliemi, a hned další s Robinsonem, s Pouští a pralesem od Sienkiewicze a cyklem dobrodružných Mayovek Ve stínu pádišáha, a další už nastoupily detektivky od Agathy, Smutek poručíka Borůvky od Škvoreckého, Jana Eyrová a Není římského lidu od Loukotkové. Prázdniny zkrátka měly svůj vývoj :-).

4 0
možnosti
Foto

No jo, na Gabru a Málinku jsem zapomněla! Díky za zastavení, Zdeňko.:-):-):-)

0 0
možnosti
JS

Chroupu na maringotce již přečtené knihy, protože když prší a v maringotce praská dřevo v kamnech, je to balada :)

P.S.: doporučuji (pokud neznáš) na léto knihu Malý bůh / autor Tomáš Hokeš :)

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za tip, připisuji si do seznamu titulů, co bych si měla přečíst. Měj se fajnově v maringotce i v Praze. I dny kdy prší, nejsou promarněné, pokud víš, jak je smysluplně strávit. Díky za nákuk.:-):-):-)

1 0
možnosti