Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Geopolitické hrátky na pískovišti jsou tak trochu věcí anarchického vývoje se svými cyklickými zákonitosmi, které obyčejní smrtelníci nejsou s to ovlivnit. I Sahara je každý den naprosto anarchicky jiná. Vám, Pavlo, karma za v současnosti naprosto nedostatkový selský rozum. Á propos, sovy nejsou čím se zdají být, za pár dní to zjistíme. R^

2 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že od dob vynálezu pazourku a pěstního klínu se lidé v zásadě moc nezměnili.

Díky za nákuk, Jaroslave.:-):-)

P. S.: Sovám moc nedůvěřuji, lítaj pod rouškou tmy a houkaj. Děsí mne to.

2 0
možnosti
Foto

Pavlo, já myslím, že sebrat mu kyblíček a lopatičku je málo. Potřeboval by ještě dostat na holou, aby to viděli ostatní správci pískovišť a v budoucnu neměli roupy.

3 0
možnosti
Foto

Jo to zní jako rozumný nápad, ale správci pískoviště moc rozumem neoplývají... Asi.:-/

Díky za nákuk. Trochu jsem měla obavy sem umístit tenhle alegoricko-metaforický blábol, ale člověk občas musí svými plky vyvážit ta moudra místní armády politologů. ;-) Rozhodně to ale nemíním jako recesi.

1 0
možnosti
Foto

Taky zrovna končím s virem. Prý to teda nebyl TEN, mám však trochu pocit, že byl...:-P

2 0
možnosti
Foto

Já mám oficiálně TEN, tím se tedy nechlubím, jen konstatuji. Ještě zítra musím být doma a do školy se po týdnu vyloženě netěším. Díky za nákuk a přeji pevné zdraví.:-):-)

2 0
možnosti
IB

Pavli, děkuji za přínosnou úvahuR^Přeji brzký konec izolace a pokud to bude možné, klidný začátek týdne:-)

3 0
možnosti
RE

Možná pro mnohé absurdní, ale netajím se tím, že se mi nejvíc líbí pískoviště zvané Skandinávie. Tam dokázali, že to jde - mají se všichni zhruba stejně a relativně dobře. Jinak to popisuješ dobře - k tomu průseru vedlo více faktorů. Jak se ale objeví arogantní a frustrovaný člověk s mocí a penězi v rukou, je o průšvih postaráno. Historie se bohužel přesně opakuje.

2 0
možnosti
Foto

Ke Skandinávii mám také velmi pozitivní vztah. Škoda, že má takové sousedy.:-/ Jo a máš pravdu, historie se neustále opakuje a poučení žádné. Díky za nakouknutí.:-):-)

0 0
možnosti