Diskuse

Řekni heslo!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zkuste metodu hraběte Nikoliče: "Dobro je prisjetiti se da prividno prav put prema cilju predstavja u stvari pravodlivo krivudanje".

To je tak silné heslo, že na něj za týden nepřijdete ani Vy. ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Něco kratšího by tam nebylo?:-)

0 0
možnosti
Foto

Zkoušela jste heslo "kyselý zelí" ?

0 0
možnosti
Foto

No vidíte to mne nikdy nenapadlo. Asi proto, že mám radši to v sladkokyselým nálevu. :-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Mě se osvědčilo zapamatovat si jedno takové silné heslo a používám ho všude, kde to jde. A když mě nutí nějaká virtuální mašina vždy po určité době ke změně (banka, práce ...), měním číselnou i textovou část podle jistých pravidel, které si lze lépe pamatovat než celé heslo. :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak o tohle jsem se také pokoušela, na dálkovém studiu si musím každý tři měsíce měnit emailové heslo. Bohužel administrátor mi přesmyčky a přehozy písmen v tom starým neuznal. Díky za komentář.:-)

0 0
možnosti
PB

P39e20t68r 86B35ü19r29g83e69r

26. 8. 2016 11:36

Za silné heslo se považuje kombinace číslic, velkých a malých písmen. Dobrá rada, kterou jsem někde chytil, byla vytvořit si svůj vlastní systém generování hesel. Třeba: Rvv7as je "Ráno vstanu v 7 a snídám. Nebo nahradit písmeny čísla na klávesnici, Takže třeba Pep94ek je Pepíček. Další dobrá finta je vytvořit virtuální obrázek na klávesnici - zetko, křížek, iksko. (Rozhodně ale ne linku QWERTZ...)

Všechny ty PINy si člověk musí stejně někam napsat, ale svým systémem kódování - takže pokud mám v notesu napsány čtyři číslice k bankovní kartě i s popisem, jsou cizí osobě k ničemu. Protože jen já vím, že je třeba zvětšit každé numero o dvě modulo 9. Ale jinak: svěže napsáno!R^

2 0
možnosti
JZ

To jo, já si takhle tvořil virtuální obrázek z pinu na telefonu a když po mě chtěli zadat pin na otočené klávesnici při výměně simkarty, museli mi napovídat všichni svatí.

0 0
možnosti
Foto

Nejlíp je si nainstalovat nějakého správce hesel a pak k němu zapomenout heslo. ;-)

6 0
možnosti
Foto

Díky za radu. Zkusím to a dám vědět.:-):-):-)

2 0
možnosti
AL

Přiznám se, že mě občas se++ou požadavky na hesla. Heslo "hubelibubelimamterad" je vyhodnoceno jako nedostatečné, zatímco "Karel123" je OK. To nás musí považovat za takové dementy, že musí předepisovat, co si máme vymyslet???

2 0
možnosti
Foto

Zdá se, že počítače budou jednou chytřejší než my obyčejní smrtelníci nebo za to můžou správci sítě? Díky za přečtení.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.