Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děláte z komára velblouda - píšete chtěné nesmysly ohledně "apek" v závěru. Netřískejte zas tolik se svými čtenáři o zem. Když jste schopná zkousnout editor blogů tady na idnes, pak jsou ty Vaěše "apky" okrajová záežitost, asi jako ty špagety, co louská ten mobilní "alfa" potomek v premiovém článku tady na idnes. (Zdroje je radno uvádět.)

Čtenáře naopak neradno podceňovat. Ani za cenu rádobyvtipné pointy.!

Pokud se týká mládeže - v mnou několikrát navštívené Malasjii, naposledy vloni, je toto již zcela normální trend a nikdo se nad tím nepozastavuje, natož tamější redaktoři v okurkové sezóně. Chápu, že referovat o aktuálně probíhající bezpečnostní konferenci v Mnichově je nad schopnosti většiny českých redaktorů, ale mobilní "alfa" děti rozhodně nejsou tématem dne.

Ostatně, jako dítě (1964-5) si pamatuji knížečku o Třech Karkulkách. Tři pohádky. Ta Červená byla klasická, Zelená tuším jezdila na skútru a Modrá dokonce létala vrtulníkem. Hádejte, která z nich mi byla nejsympatitější. Červená to rozhodně nebyla a s politikou to nemělo nic společného. ;-)

0 2
možnosti
Foto

Proměňovat komáry ve velbloudy a naopak bohužel neumím, já jen často používám nadsázku. Většinu věcí, o kterých píšu, však myslím naprosto vážně a záleží mi na nich, i když si z toho naoko dělám "legraci". A tu buď čtenáři (pokud josu na podobné vlně) přijmou nebo ne.

Díky za tip na Tři Karkulky, třeba na ně někde narazím.:-)

0 0
možnosti