Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavli, moc pěkný článek.R^ Motivoval mě k mnoha úvahám. Bohužel mě zatím nenapadla vhodná adeptka na prezidentku, asi potřebuji ještě trochu času na zamyšlení.

1 0
možnosti
Foto

Safra, takovou sympatickou presidentku bych si taky nechal líbit. To by se pane v nezáživných hodinách koukalo na stěnu :-)R^

2 0
možnosti
Foto

U nás ve škole nemáme obraz prezidenta (není povinný), takže se studenti musí koukat na mě nebo kamsi do blba.;-) Já vím, že můj článek je trochu utopie, ale díky za nakouknutí.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Poslední dobou se to ve světě, na vysokých místech v politice, ženami jen hemží a já si pořád říkám, zda to není účelové.

Možná je to tím, že jsem se celý život profesně pohybovala v blízkosti mužů a já jim nějak více, co se rozhodování, stálosti názorů a ovlivnitelnosti týká, věřím.

1 0
možnosti
Foto

O hemžení bych snad ještě nehovořila, ale pár schopných žen se už do politiky dostalo. Doufám, že kvůli svým schopnostem a ne kvůli "účelovosti". Díky za Váš názor.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Sebevědomá žena je na tomto postu mnohem lepší než chlap, který neustále potřebuje leštit své ego.

A vyjádření biskupa ve smyslu, že volit paní Čaputovou je těžký hřích? To nelze komentovat bez použití vulgárních slov.

Karma.

2 0
možnosti
AN

Zrovna jsem četl, že paní Němcová by to vzala. A máte vystaráno.

3 0
možnosti
AR

Já bych Slovensku přál Ševčoviče. Není fandou multikulturalismu, je vlastenec a proevropanský. Není nacionalistou.!!

2 0
možnosti
Foto

Jde multikulturalismus dohromady s nacionalismem?;-)

0 0
možnosti
LC

... jsem zaznamenala, že u sousedů svítá na lepší časy ... Kurňa, u sousedů už lepší časy měli teď. Vždyť tam prezidentuje všemi milovaný pan Kiska. Pravda, 60% Slováků mu nedůvěřuje. Tak hluboko náš Zeman nikdy neklesl. Takže s hodnocením, zda u sousedů nastaly ještě lepší časy než jaké mají dnes, bych tak dva roky počkal.

3 0
možnosti
Foto

Asi ano, neříkejme hop předčasně...

0 0
možnosti
MK

M36i61l20a30n 41K52e85s38l

18. 3. 2019 21:39

Ti Slováci mají ale kliku.Po vynikajícím prezidentovi Kiskovi,kterého jsme jim podle některých měli závidět,mají šanci pořídit si vynikající prezidentku.Ještě nic neudělala a již se na ni pějí ódy.Já bych ji Slovákům přál.S hodnocením,ale nějaký čas počkám.Ne nadarmo se říká - neexistuje člověk ten,který by se zalíbil lidem všem nebo někdo má rád vdolky někdo holky.Že je žena.I ženy někdy sklouznou - na př.taková Merklová,vulgárně nemluví a přesto je z ní Evropa tumpachová.

8 0
možnosti
Foto

Uvidíme. Díky za nakouknutí.:-)

0 0
možnosti
Foto

ne nejsi naivní Pavli -myslím si to samé-souhlas a karmaR^

3 0
možnosti