Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pavli, život obyčejného člověka poběží stále stejně, bez ohledu na osobu v trůnním sále - lidi musí vstát, jít do práce, živit rodiny a po čase se na humbuk volební zapomene a třeba se to v linii Času, stane jedním ze směšných svárů mezi lidmi...

.

Na dnešek se mi zdálo, že v ČR, ožily sopky a začaly chrlit žhavou lávu... ještě netuším, co to může znamenat, ale zůstávám v bdělém střehu - můžu být překvapená, ale ne zaskočená...

.

Vinšuju Ti prima neděli :-)

1 0
možnosti
Foto

Ježiš sopky? Ještě to tak! Ale ve střehu tedy každopádně zůstanu. Díky za varování.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

byl jsem připraven nebrečet za jakýhokoliv prezidenta:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale pro jistotu si nachystej tucet nažehlených kapesníků.;-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^hlavu vzhůru Pavlo-svět je přece krásnej i tak pocit radosti ze života ti přece nepokazí kdo sedí na Hradě-tahle země zažila už horší věci;-)

2 1
možnosti
Foto

Máš pravdu, Líbo, tahle země má ještě spoustu lepších věcí před sebou.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše zařazení do stáda blbců a tupců. Ale to je totiž demokracie, víte?Krásně to řekl p. Horáček: "Myslím, že bude důležité poblahopřát vítězi a říci: 'Udělal jsem všechno pro to, aby zvítězil jiný kandidát než Zeman, ale zvítězil-li on, bude i můj prezident," - takže Vaše brečení a zoufání je sice fajn, ale žijete v nějaké zemi, kde většina rozhodla a je třeba to akceptovat bez urážek a dehonestování těch, kteří prostě mají jiný názor.

5 0
možnosti
Foto

Ale vždyť já nebrečím, beru to velice realisticky. A do stáda taky nikoho neřadím, stačí pořádně číst. Nicméně, díky za Váš komentář.:-)

0 0
možnosti
Foto

Já se také nestydím za to, že jsem z Prahy, že mám VŠ vzdělání, že mám velmi nadprůměrné příjmy a ani za to, že jsem volil Miloše Zemana.

Myslím, paní Pavlo, že ne zcela rozumíte tomu, proč lidé volí Miloše Zemana. Neznám nikoho, kdo by se nechal zmasírovat nějakými podpásovkami, ať už na jednu, či na druhou stranu. To rozdělení národa je mnohem hlubší, než se někomu může zdát a je zcela přirozené a netýká se zdaleka pouze naší země.

7 0
možnosti
Foto

Proč lidé nakonec zvolili pana Zemana, tomu rozumím velmi dobře. Dokonce mu hodili svůj hlas i ti, kteří ho volit nechtěli, jenže holt byl pro ně pan Drahoš nepřijatelný. I to chápu. Já se teď spíše ptám, co bude dál. Jestli duo Babiš - Zeman pojede ve stejném módu, nebo snad dojde k nějaké by ́t nepatrné změně. Nechme se překvapit, ale rozhodně nebuďme jen pasivní diváci.

1 0
možnosti
JH

Minimálně stejná masirka byla z opačného tábora, všechna ta oznaceni za lůzu, ruské šváby, venkovské primitivy.... Někteří z Drahošovych volicu si prostě pěstují pocit ušlechtilé nadřazenosti,ač si oba tábory nemají co vyčítat.

5 0
možnosti
Foto

Nevím, jaký pocit si pěstují někteří voliči pana Drahoše, já si nic takového nepěstuji, ale doufám, že je všem jasné, že demokracie je prostě (mimo jiné) o polaritě názorů. A svoboda spočívá v tom, že lidi nesmí mlčet a koukat se poníženě do země.

0 0
možnosti
KP

Proste pan Zeman zvitezil ve volbach a dostal o vice nez 150000 hlasu vice nez druhy kandidat. Po petiletem neustalem okopavani kotniku a letosni nekolika mesicni masivni protizemavske kampani to je dost velky uspech.

Vas pristup je racionalni. Zivot jde dal. Na svete a v nasich zivotech jsou i jine dulezite veci.

6 0
možnosti
Foto

Ano a tak to berme. Díky za komentář.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pavlí, tak za tohle Tě zvu na kafe. Do pražské kavárny;-)

3 0
možnosti
Foto

Tak to moc ráda. ;-) Díky za nakouknutí a přeju hezkou neděli.:-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

R^Tak tak, se z toho nezjevíme.;-)

2 0
možnosti
Foto

Nakonec jsem doma našla trošku rumu.;-) Díky za nakouknutí.:-):-):-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.