Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavli, vrátily se mi některé vzpomínky. R^

1 0
možnosti
Foto

R^Pivíčka si pamatuju z poutí. Mámy z nich byly nadšené... Mně to přišlo ulepené a tvrdé, ale tak děsně jsem chtěla ten miniaturní půllitřík, že jsem to nakonec snědla.:-) Moc školních výletů si nepamatuju, asi že s náma coby "nejhorší třídou" na základce i na gymplu žádný z učitelů nechtěl jezdit. Blinkání účastníků si pamatuju jen z výletu do Osvětimi a exkurzí na VŠ, ale to fakt nebyla kinetóza.;-D

1 0
možnosti
Foto

Školní výlety se středoškoláky už není taková "zábava" jako s mrňaty. Vždycky je napínavý, jestli studenti přijdou na sraz včas a kolik "pivíček" mají v sobě. Štěstí je, když nikdo nechybí ani nepřebývá.;-D

1 0
možnosti
JT

R^ povedlo se! Asi nás to jako děti bralo víc než dnešní děti. Dnes bych to inovoval, děti zavřel ve třídách s mobily, zařídil dozor (školníka?), který by je pouštěl na WC a pedagogický sbor bych poslal na výlet;-D To bys brala, né?

2 0
možnosti
Foto

Jó, to by se mi líbilo! Spoustu dětí ty "trapný" muzea a galerie nebaví a já bych si je ráda prohlídla. Díky za nakouknutí, Honzo.:-):-):-)

1 0
možnosti
DV

D37a78v95i85d 51V76l78k

7. 6. 2018 11:07

To bylo krásný děkuju!!!!:-)

1 0
možnosti
TG

R^R^R^Krásný blog! S chutí jsem si nejen početl, ale i vrátil do časů školních výletů “postaru”......

1 0
možnosti
Foto

Zažili jsme to všichni, i když jinak než dnes. Díky za přečtení, Tomáši.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Na ta pivíčka jsem už skoro zapomněla a teď mi to znovu ožilo.R^

Děkuji za moc milý blog!

A zastavení v současnosti mi připomnělo, jak mi vloni jedna paní učitelka vyprávěla, že jela se svými žáky na výlet, a když došlo na nakupovací část (občerstvení, upomínkové předměty atd.) tak zjistila, že z jejich třídy má s sebou nejmíň peněz ona:-)

1 0
možnosti
Foto

Ani mne to nepřekvapuje. Na nástěnce ve sborovně máme vtip: Kolegyně, smiřte se s tím, že náš plat se nevyrovná kapesnému našich žáků.8-o Díky za nakouknutí, Zdeňko.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

jéééé, tak jsem se zasnila...nad chlebníkem, kynedrylem a igelitovýma pytlíkama...a tady jako bych se ani nestavila. Tak jen rychlé R^

2 0
možnosti
Foto

krásné vzpomínání:-)

1 0
možnosti
Foto

Dokud mi to myslí...(v těch vedrech :-P). Díky za nákuk, Honzo.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za vzpomínky;-)R^(taky to sem dávám už potřetí)

1 0
možnosti
Foto

Nakonec se podařilo. Díky, Jitko, za návštěvu.:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.