Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

mate-li tezke rozhodovani tak si vzpomente, co vam udelaly posledni tri koalicni strany, zamyslete se nad tim, zda jste se citila lepe pred touto vladou nebo po ni, prectete si programy stran - ale myslim si, ze s velkou vyhrou z prave strany pocitat nemuzete - ti koukaji jen na sebe a jednotlivce a kdyz je treba pomoci, tak reknou pomoz si sam. Podivejte se take na to, jak ziji vase deti a vnoucata, a jak jsou na tom treba vasi rodice,,, podle toho najdete ty ktere zvolite! Podle toho jak  zvolite, tak se budete mit!

0 2
možnosti
MP

Rozhodně bych nevolil nikoho, kdo mi dá zadarmo koblihu, či něco podobného. To je pod úroven voliče. Pak si vzpomenu na film- Bože, jak hluboko jsme klesla...

1 0
možnosti
JP

Ano  volby jsou jen marketingová akce na funkce a tím i peníze. Cílem je jen oblbnout lidi, což se úspěšně daří. Vždyť, kdo by si nekoupil prací pršek co odstraní všechny skvrny nebo margarin, co má lepší chuť než máslo a snadno se roztírá. Člověk, jde a koupí si to (a to je hlavní účel). Prášek mu pak skvrny nevypere, ba naopak nějaké přidá, po margarinu se pos....., ale jde koupí si to znova s nadějí, že to příště bude fungovat lépe jak v reklamě, ale vono je to furt stejné. To samé jsou volby. Naivní volič dá hlas straně,  co slíbila samé nej..... Po volbách zjistí, že  nej..... nejenže neudělala, ale naopak udělala to, co vyčítala svým konkurentům.  No a (hloupý) volič jde a v příštích volbách ji  (nebo marketingově vytvořené obměně) dá hlas znovu  a pak se diví ;-D

2 0
možnosti
MP

Nevěřte průzkumům ani jednoduchým slibům, že existuje jeden spasitel či jedna spasitelská strana a všichni se budeme mít dobře. Volte stranu, slibující krev, pot a slzy, stranu, která má čitelný program, vypracovaný, kde je uvedeno, kde na to vezmou peníze a hlavně JAK vyřeší daný problém. Strana by měl mít mladé lidi, hlavně ekonomy, pokud možno i zkušené podnikatele, nepobírající dotace, nezkažené bývalým režimem. Takové strany tu jsou. Levice vám bude brát daně, pravice -skutečná- vám sníží daně, čímž se vám zvýší plat a podpoří to podnikání, čímž se sníží nezaměstnanost..

2 0
možnosti
ZB

Zkuste začít myslet a ne dělat, že myslíte. Strany, které byly v PS a Senátu už může každý znát a vědět, co v historii dělaly. Volit ODS, ČSSD, TOP 09, KSČM, KDU-ČSL může jen trouba a nebo člověk těmito stranami zainteresovaný. Takže zbývají strany, které ještě v PS nebyly, zkuste z nich vybrat ty politiky, kteří nikdy nebyli v politice.

3 1
možnosti

J47a88n 62Č59a46p88e10k

24. 10. 2013 13:45

Budu vollt ODS,proč mi nepomohli jiní když jsem je před osmi lety žádal o pomoc v sociální a zdravotní oblasti.Hlavně,že v médiích neustále mluví jak jim jde o lidi!

1 3
možnosti
JK

J35a97n 63K68o79z75á88k

24. 10. 2013 13:27

Letošní volby byly rozhodnuty ve chvíli, kdy Nečas a spolu s ním celá ODS spáchali politickou a společenskou sebevraždu. Předčasné volby jsou jen šaškárna, aby bylo formalitám učiněno za dost. 

Letos totiž u voleb nepůjde o zvolení nové vlády. Pouze se budete pokouše zbrzdit KSČSSD, Babiše a SPOZ. A jelikož já chci volit zásadně PRO někoho, nikoliv PROTI někomu, zůstanu o víkendu doma. Téhle estrády se odmítám účastnit.

0 2
možnosti
ZB

Takže podpoříte vítěze voleb.

1 1
možnosti
Foto

Jjo, ty předvolební debaty "lídrů". Divácky vděčnější by byly fialové bikini a bahno.

0 0
možnosti
PH

Vážená dámo, koho zvolíte je v podstatě úplně jedno. O osudu republiky je už dávno rozhodnuto pod vedením všemocné EU.

2 3
možnosti
MP

Volební kalkulačka zabere mx. deset minut. funguje stoprocentně, ale musí se vynechat poslední svislý sloupec. Vyšly mi tři strany, přesně v pořadí, jak mi vyhovuje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.