Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedávno jsem vyhodila asi pět kartiček.;-D A paměť v mobilu mám plnou, takže mě nedostanou.;-D

Karma, pěkný a vtipný blog.R^

1 0
možnosti

Já jsem podlehl a pořídil si slevovou kartu, když jsem zjistil, že na ni dostanu ještě levnější Grants whisky, než při běžné akci. Kvůli jiným nákupům ji nepoužívám, takže nic dalšího o mně řetězec nezjistí.:-)

2 0
možnosti
ZS

Mám to úplně stejně. Jak slyším slovo apka, tak se rosím. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, jsme prehlceni technikou. Díky za blog. R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za nakouknutí, Soňo.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Úsměvně na mne působilo, když pokladní v drogerii informovala holku přede mnou "Jestli používáš tampony, tak máme teď v akci" :-)

1 0
možnosti
Foto

To je dobré vědět.;-D Stejně tak by měly být ty apky schopné poznat, jestli se někdo chystá mít sex - v případě, že by byla akce na prezervativy, nebo že někdo trpí průjmem - nabízíme akční toaleťák, atd...:-);-);-)

0 0
možnosti
Foto

J80a90n 24Š87i67k

12. 6. 2021 22:28

Tak má to svoje výhody. Když jsem doma zjistil, že jsem podle nákupního lístku koupil 74 okurek - hadovek a v tašce měl jen dvě, paní vedoucí supermarketu udělala ťuk a ťuk do klávesnice a hned věděla. Nemusela se ani ptát pokladní, jestli náhodou nemarkovala dva vozíky hadovek....Jinak ovšem nevím, proč se chytrému telefonu říká chytrý, když se s ním člověk někdy úplně chytrý být necítí. Všechno má své výhody a nevýhody a pokrok nezastavíme. Dáli se tedy všemu novému říkat pokrok... :-) Hezký večer sobotní paní Pavlo

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za komentář a přeji hezkou neděli.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Njn, kartičky jsou out, nastupují apky.:-P

1 0
možnosti
Foto

Kartičky zabírají moc místa a můžeš je mít vystavený na falešný jméno a adresu. To apky lépe fungují jako Velký bratr.;-)

1 0
možnosti
Foto

Pavlo, moderní technologie jsou pro mě španělská vesnice, takže i kdybych takovou aplikaci chtěl (jakože nechci), prodavači mají smůlu. Děkuji, nechci, říkám většinou s úsměvem na rtech. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Úsměvy si schovávám pro lidi, kteří mne neotravují (já vím, ti prodavači to mají prostě v popisu práce). Díky za nákuk a přeji hezký zbytek víkendu.:-):-)

1 0
možnosti