Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Tak zase příště;-) .... -:)

1 0
možnosti
Foto

Už jsem se lekla, že na tom internetu loví chlapy.;-D Ale tak proč ne, ony ty dnešní babičky chodí do práce a do fitka a na kosmetiku a nosí podpatky...;-)

3 0
možnosti
Foto

Tohle není jen dvojsmyslný nadpis, ale doslova tu paní cituju. Ta babička vypadala aktivně, takže dost možná, že nelovila jen tygry.;-);-D

1 0
možnosti
IM

I57v66a 52M31a97r18k68o59v55á

15. 8. 2020 20:14

Ahoj Pavlo, pěkný text, vyvolávající vzpomínkyR^. Nedávno jsem viděla asi tohle: Dědoušek (vypadal jak z předminulého století) seděl na lavičce v sadě pod starou jabloní, na hlavě slamák, hůlčičku opřenou o lavičku, shrbený, říkala jsem si, že asi pochrupuje. Při bližším pohledu vyšlo najevo, že tam šmrdlá něco na mobilu! Holt, pokrok nezastavíš:-)

1 0
možnosti
Foto

Máš pravdu, Ivo. My dvě už jednou budem babičky kybernetického věku. Sbohem, Staré bělidlo... Díky za nákuk.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Pavlo, pěkná nostalgická vzpomínka. Já trávil rok co rok prázdniny u tety a strýce v moravské vísce. Vidím to jako by to bylo včera: sestřenice, bratranci a venku jsme byli od rána až do večera. Jinak mí synové i jejich děda (můj otec) ovládají moderní technologie jako by se nechumelilo, jen já jsem nějak zamrzl ve starých časech. R^

1 0
možnosti
Foto

Asi jsem taky nějak "zamrzla" ve starých časech, proto na ně často vzpomínám. Co se týče technologií, jsem takový "friendly user", když něco nevím (prakticky pořád), tak se prostě zeptám a naopak ráda poradím o generaci starším kolegům, k čemu slouží třeba takový Enter, myš a podobně.;-);-D

Díky za čtení a komentář, Davide.

1 0
možnosti
Foto

R^ Tohle jsem nikdy neměla a moc mi to chybělo. :-(Díky za blog, alespoň mám pohodovou náladu léta. :-)Jako třeba likvidace velkého vosího hnízda. Nebýt kamaráda, který se likvidaci vos naučil u babičky, tak nevím. Nikdy nevíš, co se bude v životě hodit. ;-) A tak my dnešní babičky musíme skutečně držet krok s dobou, abychom stačily držet krok s vnoučaty.;-D

1 0
možnosti
Foto

Úplatkářství a prázdninové hlídání vnoučat si ještě užiješ, Soňo. Zatím užívej léta. Díky za nákuk.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pavli, prazdniny u babicky (a nejen prazdniny, casu jsem tam travil mnohem vic, hlavne v predskolnim veku) byly jednou z nejkrasnejsich etap meho zivota:-)

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Nejvíc mne prázdniny u babičky bavily asi tak do deseti let. V pubertálním věku byla i na nás babička krátká. Díky za čtení.:-):-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, babičky s šátkem pečící buchty a bábovky už jsou převážně minulostí, časy se mění. Ale spousta babiček má dnes přes sedmdesát let, samozřejmě že některé mají svůj aktivní život, ale taky jsou to ty laskavé opatrovatelky vnoučat, se kterými musí držet krok. Děkuji za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.