Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Cituji část věty: "...cestou samozřejmě naberu pět dalších věcí, které vlastně až tak nepotřebuju...". Tak já tímhle stylem zásadně nenakupuji. Kupuji výhradně to co mám napsané na lístku. A bez ohledu na to jak dlouho případně hledám některou položku, jdu pouze za tím co hledám. A dále, nesleduji žádné reklamy - počas reklam vypínám zvuk, jdu si udělat na kafe, nebo se podívám na některé internetové stránky. Kdyby tohle dělala spoň většina, obchodnbíci by brzy zjistili že svými triky se mohou jít bodnout...

Na mne si zkrátka tenhle zas..anej kapitalizmus nepřijde, nenechám se manipulovat.

0 0
možnosti
ZD

jak by to vypadalo...kdyby ste chodila na známá místa a neviděla ten výběr všeho co je Vám nabízeno mimo Vašich pět rohlíků a kilo vloček...jak by to vypadalo...kdyba ste si alespoň jenou za půl roku celý market neprošla...to by nebylo obchodní...a tak zákaznice nedržkuj a šlapej a pěj Ódy na množství a různorodost zboží ..to že kvůli svačině přijdeš déle do práce nevadí...ale umožnili jsme Vám projít si celý market ...což by ste normálně neudělala...hezký den všem ZD...;-);-);-)

0 0
možnosti

zdá se mi to volajaké zmätené, píšete o samce, přitom se pořád ptáte prodavaček;-D tohle mě ovšem zaujalo: "když v asijském krámku u zastávky mají mnohem pohlednější (a hlavně nezabalené!) kousky za polovinu": v asijských krámech jsem úplně vždy viděl ovo-zel dva až třikrát dražší, než ve velkokrámech, kde si jí sami Asiaté nabírají plné vozy, proč asi? :-)

1 1
možnosti
Foto

No v samoobsluze občas u některých regálů postávají ´terénní´ prodavačky a co se týče asijských obchůdků (některých) - ty už občas využívají ´díry´ na trhu: některé prodávají čerstvější ovoce či zeleninu - nebalenou (!), tj. levnější (podstatně) než ty plastové balíčky, ale jak kde a jak kdy, to záleží na individuální zkušenosti. Díky za přečtení a komentář.

0 0
možnosti
ZS

Pavlo, berou mě všichni čerti, když mi tohle udělají...

0 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho všimnul. Díky za přečtení.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, taky tyto změny nemiluji a těch starších lidí, je mi upřímně líto. Zdravím Tě R^;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení a taky zdravím. Hezký den. :-):-):-)

0 0
možnosti
MJ

Já tuším, Pavlo, kde jste byla. Já tam také chodila jak bludný Holanďan a nadávala na změny. Teď jsem již orientovaná, jak by řekli lékaři. A můžu obchodem prolétnout jak střela... Ale trvalo to. Buďte trpělivá.R^:-)

1 0
možnosti
ZS

Magdo, neradujte se předčasně, však oni vám to zase předělají... takže pevné nervy, kdyby náhodou.;-)

0 0
možnosti
MP

Jo, z podobneho duvodu jsem pred nejakou dobou zanevrel na Tesco v Praze na Andelu, kdyz to prestaveli tak, ze ani po projiti celeho obchodu (i dotazu na personal) jsem nebyl schopen tam nikde objevit sirky.

Ostatne dalsi veci, co nikdy nepochopim, je ve spouste obchodu umisteni mrazeneho zbozi hned u vchodu. Vzdycky bylo mym snem prochazet obchodem se zmrzlinou odkapavajici z kosiku.

2 0
možnosti
Foto

díky za komentář. Hezký den. :-):-):-)

0 0
možnosti