Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavli, žiju v městečku trochu větším , než Černošice. A na potkání se s kdekým nezdravíme. Aani mě na to ještě nikdo neupozornil, že bych měla ;-D

0 0
možnosti
Foto

No v těch Černošicích mne reakce té paní poněkud překvapila, ale v zásadě chápu, že zdravit se má.

Díky za komentář a přeju příjemný víkend.:-):-):-)

0 0
možnosti
JK

Jak mne učila babička: "Pozdravit je slušnost, odpovědět povinnost". Pochopitelně je nesmysl zdravit každého kolemjdoucího na Karláku, ale pokud někdo nepozdraví např při vstupu do čekárny u doktora, dost to o něm vypovídá.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, o něčem takovém tady v zásadě píšu. Děkuji za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Jé, ahoj, to je dobrý!;-D

Na vsi nebo na malém městě se Pražáci poznají. Ale že nepozdraví sousedi na chodbě, a často i dětičky mám asi nevidět, to je i na mě moc.:-/:-)

1 0
možnosti
Foto

Ahoj, Kláro. Díky za komentář. Pozdravuj Olíka.;-) A měj se fajnově - zkrátka: dobrý a ještě lepší den ti přeji.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

:-)zdravím tě: dobrý den... a k tomu dodám moji zamilovanou scénu z Marečka...dva Jiří se jdou omluvit za psaníčko o randeti na hřbitově paní Evě Kroupové - janžurové, jdou po chodníku, Sovák nadává,vztekle mává rukama, řve na syna, kterého tam vede jako vola, a dvě velmi staré babičky, co stojí u plotu - Dobrý dén... a Sovák odsekne : Nazdar;-D

jsem někdy mimoň -se stane;-)

1 0
možnosti
Foto

'Marečku podejte mi pero' miluju a často cituju svý oblíbený hlášky - zejména ve školství se jich hodně ujalo: Hujer, švestičky ze zahrádky, pane učiteli, už je čas apod.;-D Díky za milý komentář a přeju krásný slunečný dobrý den.:-):-):-)

1 0
možnosti
TG

R^Ano, pro mnohé je pozdravení velkým problémem. Budiž pochváleny všechny ty maminky, které ta kouzelná slovíčka, děkuji, prosím, dobrý den, naučila své děti jako samozřejmost, stejnou jako je mytí rukou po použití záchodu.

:-)A Vám hezké dny!

2 0
možnosti
Foto

Díky za nakouknutí a komentář. Přeji hezký skoro ještě letní den.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Jé, tohle by vyřešilo můj problém. Pořád jsem myšlenkama bůhvíkde, až už se pár lidí opatrně ptalo Soni, co mi udělali, že se na ně zlobím a nezdravím je;-D

A jinak, Pavlí, přeju Ti DOBRÝ DEN;-)

2 0
možnosti
Foto

Tobě taky, Honzo, krásný a slunečný den! Takových mimoňů (občas) s myšlenkama bůhvíkde je nás tady víc. Ale doufejme, že jsme v zásadě slušně vychovaní.;-)

Díky za přečtení a komentář.:-):-):-)

2 0
možnosti
JS

R^;-)hlasitým a melodicky přehnaným "No dóbrý dén, milí studentí!" bys možná odstartovala vlnu zdravení i u těch, kteří nevidí ani svou vlastní "úču" :-)

1 0
možnosti
Foto

Pár z nich jsem to už naučila (můj pedagogický úspěch!;-)), ale někteří ještě zatvrzele vzdorují.

Díky za nákuk, Jani a přeju hezký slunečný pátek.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Při pohybu v kancelářských prostorách větší firmy se stane, že někoho pozdravím i vícekrát.

Rád bych se tím chlubil, ale obávám se, že to je spíše "zásluha" sklerózy. :-/

2 0
možnosti
Foto

Ve velkých firmách to asi nejde zdravit úplně každého, někdy jen tak kývneme hlavou, jako že toho člověka registrujeme. Jiná je, když člověk projde pár centimetrů vedle někoho, koho zaručeně zná a neřekne ani Ň.

Děkuji za nakouknutí.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, máš pravdu, ten první impuls je vždycky v rodině. Pozdrav nikdy nikomu neublížil a je to projev člověka ku člověku.;-)R^

3 0
možnosti
Foto

Přesně to si myslím taky, Jitko. Doufám, že moje "lehká" ironie byla pochopena.;-) Díky za komentář a přeju ti hezký den. Dnes svítí sluníčko a já mám volno!:-):-):-)

2 0
možnosti
PK

Když měšták potažmo Pražák se usídlí na dožití na venkově, tak se domnívá , jak se lidé na potkání zdraví a maj se k sobě. Má zkušenost je že tomu tak je a tak vždy s pejsanem na procházce zdravíme bez ohledu na věk a stáří. Pak potkáte chataře s dětmi a pokud nereaguji na pozdrav příště nezdravíme. Je to smutný setkání někdy,vyvalí se rodinka z auta a malé děti jen koukají na exota, ale otevřít pusu neuměji,no rodiče je informovali,cizí lidi se nezdraví.[>-]

3 0
možnosti
Foto

Jiný kraj jiný mrav, o tom žádná. Ale sousedi a lidé, které den co den míjím v práci, by mohli ztratit aspoň slůvko pozdravu. Je to takové divné nevšímat si jeden druhého. Díky za komentář.:-):-):-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.