Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Trollení svých vlastních blogů jsem nějak nezaregistrovala (asi příliš pasivní přístup k agresivním příspěvkům), ale stejně jsem zdejší svůj blog smazala... Už mi to přestalo dávat jakýkoli smysl.

Měj se fajn, Pavli!

1 0
možnosti

Tak ona ho nezaregistrovala ani autorka (jak jsem si tak pročetla diskuze pod jejími články), jen potřebovala vytvořit fiktivní problém. Asi to někde okoukala - Zeman má pražskou kavárnu, Orbán má Sorose, Chávez imperialisty,tak paní Kolářová má trolly;-)

0 0
možnosti
IM

To, co popisujete, vypovídá nejvíc o těch lidech samotných a také o obecnějším jevu: zpochybnit (nebo dokonce zesměšnit) se dá úplně všechno. Můžem to vidět všude kolem nás. Dík za článek:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za nahlédnutí, přesně tak jsem svůj článek myslela: podívat se na problém z obecné roviny. Já mezi ty postižené nepatřím, ale to neznamená, že nemám právo se vyjádřit.

Hezký den.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavli, to je parádní článek!!! Vystihla jste to mistrovsky. Mám za to, že jedinou obranou proti myšlenkovým záškodníkům je lítost, kterou k nim pocítíme. Víte, jak chudý musí jejich vlastní život být? Představuji si, jak se nemůžou dočkat, až si v některé diskuzi zaprudí, jak jim to vynahradí všechno, co jim jejich reálný život nedopřál. Je dost pravděpodobné, že z očí do očí by většina z nich koktala jako špatně připravený maturant. Je možné, že je jejich okolí nebere vážně, jejich názor pramálo znamená, tak si mydlením do klávesnice kompenzují něco, čeho se jim nedostává. Ale taky není vyloučeno,že je to pro některé taková psychologická hra na to, kolik lidí dneska nas... měruju:-).

Pište dál tak, jak Vám to dělá radost, protože tím děláte radost mnohým z nás. A to vůbec není málo!R^

1 0
možnosti
Foto

Díky moc za reakci, proklikala jsem se k tomu až teď po práci. Přeji hezký den, Zdenko.:-):-):-)

1 0
možnosti

Budte tak laskava, autorko, pokud už tady uvádíte moje jméno, a já jinou Zoru zde na blogu nevidím, můžete ted a tady veřejně potvrdit, že tím trollem skutečně myslíte mě? Předem děkuji.

0 0
možnosti
Foto

J76a72n42a 36M54a83j25o22v68á

25. 3. 2018 20:24

Mám to tak, že mám své trolly v podstatě ráda. V době, kdy mne hodně trápily (ony mne trápí pořád, ale už jsou v nepublikovatelné rovině) situace, které u nás nastávají v opatrovnickém soudnictví, mi dávali (to byla ještě doba anonymních diskusí) nejspíš nechtěnou zpětnou vazbu o tom, jak funguje vidění společnosti. Drtilo to děsně, ale když jsem se zamyslela, lépe se mi pak domlouvalo v reálu, když jsem přijala fakt, že ta situace je pro většinu společnosti prostě nepředstavitelná.

A říci svůj názor stejně, jako bych ho dokázala říci v reálu, když se mi něčí pohled negativně zapíchne do mozku, to mi nepřijde nevhodné. Jak s tím autor blogu naloží, je už pak zcela jeho věc. Jsou blogeři u nichž se skoro netrolí (pohlídají si to) a jiní, kde se to jen hemží a dokonce takoví, kteří si ve vlastních diskusích trolí sami.

To je prostě nejlepší nechat být...

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, nechat to být, ignorovat, neudělat jim tu radost. Doufám, že jsem nespustila nějaký pomyslný "čudlík", kterým jsem způsobila, že polezou i ke mně. Tady by si to fakt asi moc neužili, já píšu většinou naprosto nekonfliktní témata. Díky moc za nakouknutí a milá slova. Měj se fajn, Jani.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Pavli, mám to také tak. Kdy chci a co chci a když už začnu, někdy z toho vyleze trochu něco jiného, než si představuju ;-D Prostě pro radost. A pravdu díš, někdy přečtu článek a do diskuze už ani nejdu, protože mě nebaví prokousávat se názory nejchytřejších. A domnívám se, že pokud by to bylo v reálu, nepadaly by facky , ale mnozí z těch, co se potřebují zviditelňovat v diskuzích, by dotyčnému z oka do oka neodvážili říci. R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za nakouknutí a komentář, Ivo. Ano, psát se má pro radost. Jinak by mě to ani nebavilo.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^pěkné. Také si radši čtu ty oddechové články o ,,obyčejných" věcech, příběhy ze života, ale nechť si každý čte, co ho zajímá, a ostatní nechá na pokoji. Občas něco napíšu, protože mě to baví, a asi bych přestala, kdyby to nečetl vůbec nikdo, ale dokud bude aspoň pár čtenářů, má to pro mě smysl a těší mě to.:-)

4 0
možnosti
Foto

Nepřestávějte psát, Liběno! Vaše články jsou taková milá pohlazení pro radost. Díky za nakouknutí.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

dodatečně děkuju a karmuju krásný blog o vlacích... tedy o té vraždě.;-D.. ale vlastně o vlacích,protože já mám vlaky ráda a to je taky věc, co mě bolí... ten náhled na ně... a tak ti děkuju za tu osvětu toho, jaké služby a jak dráhy nabízejí a že fakt nemáme furt jen nadávatR^R^R^V

2 0
možnosti
Foto

trol je něco jako mol :-)

2 0
možnosti
Foto

Lezou ti až do šatníku?8-o Půjdu se hned podívat.;-D

0 0
možnosti
Foto

já speciálně chci moc poděkovat, Pavlo. Měním se v bestii se slovníkem na hraně i za hranou, vím o tom, dobře mi to fakt nedělá, jenže...Existuje pohádka od Wericha, kde to zajíček zkouší proti medvědu tuším tak dlouho slušně, až jednoho dne nečekaně řekne - a víš co?...slovo si prosimvás dopńte, protože to jinak neprojde. A existuje film od R. Scotta Duelists, kde jeden důstojník asi sedm let tak otravuje toho druhého, až se ten klidný rozhodne použít stejný prostředek...ano stejný a to se zkrátka nečeká...

Napsala jsi to dobře. Velmi dobře a dokonce asi i velmi dobře zafungoval včera můj příspěvek, kdy jsem nevybíravě a nejmenovaně napsala slovo, které hezké nebylo normální je, že ten příspěvek zmizel:)) To neni tragédie, no tak mě vyautujou, dávno nemám blogu co dát, takže klid:)) ale to zajímavé je, že pod ten příspěvek, kde bylo varování se pod ono vyjádření:))začala shromaždovat přesně ta skupina, která opravdu vyčkává jako kobylky a všichni tito se cítili, že se musejí horlivě dotčeně vyjádřit. Ten sraz byl úsměvný... a právě jaksi důkazné je, že jsem tam v onom rozhořčení nenašla nikoho z vás všech, kterých si vážím...a kteří tohle totálně nasazené otravování neděláte.

Mě tohle netěší a za sebe nikdy nebojuju a o příspěvky zpět se fakt neperu,ale vždycky je mi líto vás, jak s trpělivostí Boha slušně odpovídáte a někdo se do vás naváží, provokuje, plazí jazyk jako nesvéprávný a uráží ranami i z těch nejméně vkusných končin.

díky moc a hezkou neděli... tobě i těm, co tak horlivě sledují,abych neujela ve vyjádření...no, možná to tu zase, Pavlo, nenajdeš.:-/:-)

2 0
možnosti
Foto

Díky moc, Radko, za tenhle úžasný komentář. Sice jsem ten nešťastný smazaný příspěvek včera neměla šanci přečíst, ale buď si jistá, že si lidí, jako jsi Ty, moc vážím, protože si na nic nehrají a říkají naplno, co si myslí, i když se to jiným nelíbí. Měj se fajn a piš jen to, co tě baví, pokud máš ještě sílu. Ráda si to přečtu.R^:-):-):-)

2 0
možnosti