Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Pobavení a obdiv ke všem učitelům, kteří to nevzdali, a drží se mnohdy jen stébla, jenž tu a tam zesílí a někdy dokonce vykvete... A učitýlek je z toho květu paf, takže zase ráno sbalí krajíček chleba, a jde do "kolbenky"... Pavlo, díky za bezva článek od bezva učitelkyR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky Ivo, za zastavení. Reaguji až teď - právě jsem odběhla od maturit.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

J70a33n81a 47M76a25j24o74v19á

19. 5. 2019 21:05

Skvěle jsem se pobavila. Radost číst. A je radost i vědomí, že takhle mile chytré ženské ve školství vydržely a neutekly. Díky. R^

3 0
možnosti
Foto

Díky moc za komentář. Někdy se tomu sama divím, že už jsem dávno neutekla. Vždycky mě něco drží.;-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavli, to jsi napsala skvěle!!! Máš moje uznání, protože ono někdy hodit na papír skutečné příhody tak, aby to i pak bylo vtipné, to není snadné. A mě jsi pobavila moc! :-)

2 0
možnosti
Foto

Pěníš?

(aneb jak je důležité mít diakritiku) :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pěním dost často.;-D Například, když nějaké dítě napíše: " pyj hodně vody, ať nejsi dehidrovaný..." aneb Nejen diakritika je důležitá.;-) Díky za nákuk.

2 0
možnosti
Foto

;-DPuberťáci jsou vynalézaví. Ale i učitel si dokáže pěkně naběhnout, že?;-)

Připomněla jsi mi historku, u které jsem bohužel osobně nebyla. Kluk měl popsat plodnici houby, výsledek byl hlava-noha-děloha. Po upozornění, že to snad nemyslí vážně, s ledovým klidem prohlásil, že to mělo být to druhé, to na P. Pančelka ho zarazila, ať radši nepokračuje, ovšem jeho reakce byla: "Já nemyslim, to co vy, (nechci být smazána) ne!";-D

1 0
možnosti
Foto

Po těch létech jsem připravená téměř na všechno, to jsem ale netušila, že si "užijeme" i při češtině takovou legraci.;-D Díky za nákuk.

1 0
možnosti
Foto

R^ No a jak mám teď s vážnou tváří jezdit v tramvaji. Jak do ní nastoupím, určitě si vzpomenu na chvíli, kdy jsme toto téma probírali cestou z blogerského setkání a někdo po mě chtěl v tramvaji označit jízdenku. Nešlo mi to, problém jsem komentovala slovy:" Už jsem to dlouho nedělala," mám totiž Lítačku. ;-D Že se všichni málem složili smíchy je v pořádku, ale moc by mě zajímalo, co si mysleli cestující. Na puberťáky rozhodně nevypadáme. Raději to nebudu více rozebírat;-D;-)

4 0
možnosti
Foto

Když si puberťáci mohou tak často hrát na "dospělé", proč by dospělí občas nemohli být puberťáky? Ano, někdy se nechtěně povedou hlášky, které stojí za to.;-D Díky za nakouknutí, Soňo.:-):-)

2 0
možnosti
DV

D26a86v25i83d 73V66l32k

19. 5. 2019 17:42

Moc hezky napsáno:-)

1 0
možnosti
Foto

R^R^Krásné počteníčko, mňam:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení, Honzo.:-):-)

1 0
možnosti