Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím :-) kdysi jsem se v jedné diskusi pochlubila momentálním stavem kabelky a byla označena za McGyvera! V současné době v ní nosím i novou fabku s pěti klíči a musím přihodit šroubovák, než na něj zapomenu...

0 0
možnosti
Foto

R^Malou kabelku do práce, to byl můj sen, ten se ale nikdy nesponí. Počet brýlí se zvětšuje, čas dojezdu do práce se prodloužil, tak ještě něco ke čtení ... Když vyrážíme na celý den, tak minikabelka nemá šanci.;-)

0 0
možnosti
Foto

Zvětšující se počet brýlí - to mi něco připomíná ;-) Díky, Soňo za nakouknutí.

1 0
možnosti
Foto

No jo, malé kabelky se mi moc líbi. Občas nějakou dostanu a pak si ji chodím prohlížet do skříně. Kabelka musí pojmout půl světa a neublížit složce s papíry, vedle které hodím třeba i půlku chleba.

Díky. R^

1 0
možnosti
Foto

Ano, pár takových těch malých titěrných kabeliček na mě taky občas vykoukne z horní police skříně. Provětrám je jen občas do divadla nebo na ples - jediné příležitosti kam nechodím jako nosič břemen a "půlky světa";-). Díky za nakouknutí.:-):-):-)

1 0
možnosti
MS

R^:-)

Má žena nosí taky někdy místo kabelky baťůžek. Přál bych vám vidět ten koncert, když ji zazvoní mobil. Najednou je ten baťůžek bezedný s nekonečným počtem rohů. ;-D

2 0
možnosti
Foto

A víte, že mi to něco připomíná.;-D Hledání zvonícího mobilu, klíčů (taky zvonících - mám na nich rolničku)... never ending story. Díky za nakouknutí.:-):-)

1 0
možnosti
DV

D15a61v80i37d 58V57l61k

4. 2. 2018 9:07

A máte tam vždycky strašnej binec v těch kabelkách to se ví;-D

0 0
možnosti
HM

:-)Nenechte se zmýlit, já říkám, že ve své kabelce (pardón loďáku) tahám rozum:-)..Je tam vše možné: mokré ubrousky, něco na zub, vybavená mobilní apatika atd.. Okolí se sice posmívá, ale když na věc přijde sloužím jako babiččin kapsář:-)..

2 0
možnosti
Foto

Jé to jste mne potěšila, to jsem netušila, že vlastně taky s sebou tahám rozum! Tak už je mi jasný, proč se mi nic nevejde do pidi kabelky. ;-) Díky za nakouknutí.:-):-):-)

0 0
možnosti
JS

R^R^;-) batohy jsou veskrze praktické - jsem něco mezi chlapem s nožikem, ale prádlo (náhradní) musí jet s sebou...;-D

1 0
možnosti
Foto

Jediná chlapská věc, co s sebou tahám, je opravdu kapesní nožík (švýcarský - kdysi dárek od manžela, který mne neustále sprdával, že u sebe nemám nůž). Jinak fakt netuším, proč toho musím mít pořád tolik.8-o Prostě batoh je pro mne nepostradatelný.

Měj se fajn.:-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

R^Vidíš, je to genderově nevyvážené. My chlapi to máme nespravedlivě jednodušší, protože si většinu věcí obvykle cpeme do kapes:-)

2 0
možnosti
Foto

Jo a my ženský ty kapsy pořád zašíváme!;-D Proč myslíš, že jsem koupila manželovi pánskou "kabelku" (pardon, nevím jak se těm malým taštičkám říká) ? :-):-)

1 0
možnosti
Foto

Když musím jít někam jen s malou kabelčičkou, trpím, protože se do ní vejde přesně peněženka, doklady, mobil, klíče, kapesníky a když jsem mimořádně šikovná při balení, nacpu tam i dezinfekci na ruce. Jenže mě děsně stresuje, že nemám deštník, dvě nákupní tašky a taštičku poslední záchrany obsahující všechno od zrcátka přes pomádu na rty, náplasti a léky na akutní potíže po holčičí hygienické potřeby.;-(;-)

P.S. Do kabelky, co mám do práce, se vejde i knížka a svačina.:-)

4 0
možnosti
Foto

Co myslíš, že nosím v předních kapsách batohu (viz. tvůj seznam)?;-) Ale mimo to bohužel musím nosit i učebnice, protože doma si z nich dělám přípravy. Měj se fajn a nestresuj se.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^metoo;-D

jestli tě to může utěšit je nás s těmi kabelkobágly víc:-)

1 0
možnosti
Foto

No já mám spíš bágl i kabelku.;-D. Díky za nakouknutí.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.