Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

bezezbytku souhlasím:-)

1 0
možnosti
Foto

Pavli, perníčky, vanilkové rohlíčky, linecké ... musí být ;-D

Ale vloni jsem dobu před svátky, mezi svátky a po svátkách trávila s kočkou na veterině, doma ji krmila injekční stříkačkou, dokonce 3 dny aplikovala injekce. Bylo to stresující, neboť jsem jednou naočkovala málem sebe ;-D Nestihla jsem ani kapra, ani nějaké vánoční čančání, tak byly jen normální řízky a salát. A vůbec nic se nestalo.

Kočku jsem stáhla hrobníkovi z lopaty a letos si společně pochutnáme na tom kaprovi. :-)

R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za komentář, Ivo. Snad se to nakonec nějak všechno stihne - hlavně v pohodě.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

S dárky to máme jednoduché, výzva je jen vejít se do předem určené částky. Ale nekonečnou komedii na téma "máme se rádi" bych zrušila s chutí. A radši půjdu na ten svařák s holkama, jsem zvědavá, kolik jich zas nebude pít.;-D Probereme můj osobní život, než dámy uznají, že bude lepší bavit se o něčem, co existuje. A cukroví tak dva, tři druhy úplně stačí.;-)

Jo, to mi došlo, že to bude těsto na cukroví... A tipovala jsem, že nikoli domácí.:-)

1 0
možnosti
Foto

Bylo domácí a ten balíček vypadal fakt podezřele (myslela jsem, že jde o keramickou hlínu, ale proč v lednici?).;-) Ale byl to příjemný šok, že už mám tak velký děti, co se samy od sebe pustily do pečení. Díky za nakouknutí.:-):-):-)

1 0
možnosti
DV

D69a82v40i89d 42V17l89k

23. 11. 2017 16:03

Jo a karma PavliR^R^

1 0
možnosti
DV

D25a17v70i63d 32V14l90k

23. 11. 2017 16:01

Pavli a u nás je čoveče ticho po pěšině. Nic se nepeče a já se bojím zeptat, jestli se vůbec začne??? Aby mě neudali do toho Mee too víš.

0 0
možnosti
Foto

To teprve začne, Davide. Pokud se pečou perníčky, tak to se musí měsíc dopředu. Neboj, hned o víkendu tě manželka začne úkolovat, těš se. ;-DDíky za čtení.:-):-):-)

1 0
možnosti
MV

vanoce jsou ten vecer, kdy je doma dobre a sedne se ke stolu a lidi si daj pred jidlem pusu - to vsechno ostatni jsem uz zrusil a funguje to naramne

uplne s tebou soucitim, Pavlo

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak to cítím, Marku, Vánoce jsou o pohodě, milé atmosféře, lidech kteří se mají rádi, atd. atd. Tak proč všechny ty "šaškárny" (sorry ten výraz) kolem?

Díky za nakouknutí.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^S Tvými návrhy souhlasím, Pavlí. A to těsto byl fajn nápad:-)

1 0
možnosti
Foto

Ty perníčky nějak odstartovaly předadventní čas u nás doma. Bylo to moc milé fajn. Díky za přečtení, Honzo.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^člověk musí vnímat jen to chce-reklamu okamžitě přepínat

koťátka mají na TV MňauR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Což o to, reklamy už jsem se naučila vytěsnit, ale "blbá" vystresovaná nálada se blbě "přepne na jiný kanál". Díky za komentář, Líbo, měj se fajn.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, nevnímám reklamu a předčasný cingrlátka. Ty rozhodně vánoční náladu nepřinesou. Až zavoní moje první upečené cukroví, a za zvuku Purpury a dalších vánočních koled, teprve se "tiše a ochotně" dostávám do slavnostnější nálady. Při tom všem vzpomínám...jak jsme hňácali těsto, povídali si a těším se na své blízké;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Závidím ti, Vánoce na vsi jsou určitě větší pohoda než ty stresy ve velkoměstě, tak snad se časem taky uklidním a vychutnám si slavnostní náladu. Já už se fakt nikam neštvu, ale stejně nic nestíhám. Díky za komentář, Jitko.:-):-):-)

1 0
možnosti
JS

R^VVánoce nejsou o penězích, dárcích, ale o zvýšené pospolitosti a právě té náladě z ní - být s blízkými, je dárek dárkůR^

2 0
možnosti