Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavli, tancuji doma, když jsem sama.... Někdy obuju o podpatky, pssst. Ale ve společnosti se stydím.... Ale miluju to a jednou...... Jednou taky navštívím podobný kurz a budu se tetelit blahem.

Fandím ti. Krok sun krok, chachacha (to není výsměch, to je čača)

Na srazu nám pak zavrtis. ;-);-)R^

1 0
možnosti
Foto

Bohunko, tancuj pro radost a nestyď se, kdybys viděla mě, tak by tě ostych přešel... Díky za přečtení a komentář.:-):-):-)

1 0
možnosti

Orientální tanec, to je užasný nápad..R^. Pamatuji doby, kdy byla každý den po ránu v rádiu rozcvička. Připomenula jste mi to s písničkou: z hluboka dýchat, z hluboka dýchat...

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za nakouknutí, Ivano.:-):-)

0 0
možnosti

R^ fandím vám ... pohyb je lék ... R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu, Vlasto.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Tak tomu říkám smysluplné prázdniny!!! Pavli, Tvoje rozhodnutí moc oceňuji. Určitě víš, že kromě ladných pohybů a později i ladně vypracovaných tělesných tvarů tanec výrazně zlepšuje paměť. Prostě jsi si vybrala parádní aktivitu a moc pěkně jsi o ní napsala! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Jaké to vlnění bude mít vliv na mou paměť, to nevím, ale každopádně si to hodlám užít. Díky za nakouknutí a měj se fajn.;-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Škoda, že si pletu valčík s polkou, Pavlí, jinak bych Tě s chutí vyzval:-);-)

1 0
možnosti
Foto

Někdy ti ukážu rozdíl. To jsou jediný tance (+ mazurka), který jsem ještě nezapomněla.;-);-D Díky za nákuk, Honzo.

1 0
možnosti

Tak beránka pohodlnosti se vlku tance zachtělo:-) To samozřejmě choreograf a taneční mistr musí pochválit. Tak pěkně: á dva tři, šou dva tři - a krůček po krůčku k poznání, že, jak mi kdysi sdělil slavný španělský choreograf flamenca Antonio Gadés, tančit můžou všichni, mladí, staří, tlustí, tencí, krásní, oškliví, plešatí, nemotorní... jen se to musí stát jejich životní filozofií, způsobem života, stavem mysli. I když máte, Pavlo, možná pocit, že pokroky v tanci jsou stejné jako ty drobné krůčky v něm, při určitém stupni píle dojde časem ke zlomu. Rozjasní se a vy si řeknete: Jak jsem se mohla pinožit nad něčím tak prajednoduchým jako jsou “posuvné dveře” nebo “rybí ocas”?! A přitom se vám nerozsvítí v nohou, ale v hlavě, kde vám endorfiny do mozkových závitů vykreslí větu: Tanec je krááásný! Jen houšť.

2 0
možnosti
Foto

Díky za krásný komentář plný podobenství, Josefe. Až poleví svalová bolest a naučím se správné pořadí figur, všechno pak půjde samo.:-):-):-)

0 0
možnosti

No vyjádřím se jasně. Již můj moudrý otec mne varoval, že to za ženy přijde! Ani tak nemluvil o erotickém pohnutí, jako o údobí plesů. Cítil se, jako Velbloud přecházející pás Antarktidy - Vyrazit musím , historicky se znemožnit - na životě ohrozit a přes ledovce přejít! Bylo strandovní, že i doma trénoval - Předpíjel se ohnivou vodou + plácačku s sebou! Já se tedy potatil - Tančím strašně rád = Tančím strašně ... ! :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za vtipný komentář, Miroslave. Velbloud přecházející Antarktidu nemá chybu. ;-D Tanec mě baví, ale netvrdím, že mi jde. Ale zase úplný poleno snad nejsem. Chce to potrénovat.:-):-)

1 0
možnosti

Jo, tak to je bezva blog. Nic nepředstírá:-)), a je milý a lidský.

Ať Vás ta chuť do tance provází celými prázdninami. Tanec povażuji za nejlepší pohyb pro kondici i duši:-) Bohužel, už se můžu jen dívat.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za nakouknutí, Marie, a přeji krásné léto i bez tance.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Náhodou, v zrcadle pěkně vidíš, co děláš blbě. Já už nemůžu, tak jen tiše závidím ten pocit z pokroku.R^

1 0
možnosti
Foto

Tak možná, že se na sebe tu a tam kouknu, až mi to půjde trochu lépe. Zatím je to pro mě spíše takový hec, abych se vůbec hýbala. Na StarDance to zatím není.;-D:-)

1 0
možnosti

Pro Pražandy a Brňačky - zkuste Centrum tance, nekonečné množství druhů tance, skvělí lektoři. Mně to drží už asi 15 let;-)

1 0
možnosti
Foto

Přesně tam chodím. Díky za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.