Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Děkuji všem a nejvíc se samozřejmě těším na příspěvky všeznalého čtenáře pana Hermánka :-)

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, já Vás obdivuji. Obdivuji Váš záběr. Jste úplný polyhistor. Včera jste roztrhala na cucky sKartu, dnes "Zlatou bránu" a co to bude zítra? Co třeba obsazení místa ředitele Národního divadla? To by bylo soustíčko, že? Pod Hanákovou se už houpe židle a Vám končí mateřská...

I já jsem četl ten článek o nových vratech Borské věznice a tak se sám sebe ptám? Opravdu by mohl nějaký pracovník vězeňské správy být tak drzý a stavbu předražit o osm miliónů, když mu inženýrka na mateřské dovolené hravě u snídaně prokáže, jaký je zloděj. To by tedy moc inteligence nepobral, že? To by v té věznic mohl rovnou zůstat, protože škoda nad 5 miliónů je škodou velkého rozsahu. Nebo si to alespoň myslím.

1 5
možnosti
PB

Děkuji pane Hermánek, za Vaše příspěvky :-) sKarta se jaksi rozrhne na cucky sama, už se řeší změny. U mě to byl jen článek, jak jsem se pohošila, že na ní stojím frontu, pak mi řekli, že když mám už svůj účet, tak at ji stejně neaktivuji a nakonec mě naštvalo, když si Nečas klidně zahlásí, že myslel, že je dobrovolná. Prostě by sme si neměli ze sebe nechat dělat blbce :-) To je jasný !!!

O Národním divadle rozhodně psát nebudu, děkuji. Nechám to na vás. Jinak já po mateřské mám již svoje povinnosti jasné. Pracuji pro firmu stále i při mateřské.

Jinak můj článek o "zlaté bráně" je jen pobavení nad drzostí cen státních zakázek. Je přece každému jasné, že jedna brána včetně rekonstrukce takovou reálnou cenu nemůže mít :-)

3 0
možnosti
Foto

Ještě něco. Mám Elektro Kybernetiku. A miloval jsem matiku. Ti co to dnes řídí, ti v matice břídí. Teda enem když se o nás jedná - Když jde o jejich konta, pak je to za jedna.

3 0
možnosti
PB

Jejda, to jste mohl znát našeho přítele M. Blocha, učil na ef.

1 0
možnosti
Foto

Držme navzájem si palce - nebude to dlouho trvat a pojede se z kopce. Pojede se fofrem kvaltem - Hospodina prosím chvalte. Za to že se na to zatím jen tak dívá a nezasahuje. To co se dnes u nás děje, to meze pružnosti i pevnosti pomalu již dosahuje.

P.S. Nemám strojárnu ale elektrárnu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik