Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P98e79t85r 25M61a89r84e90š

20. 2. 2013 7:50

Tak milá paní, euthanasii (zabijení starých a nemocných lidí) propaguji v soucasne dobe nikoliv neonacisté, ale "odborné kapacity"...žasnu, že se nerozčilujete nad tímhle....RvRv

5 1
možnosti
PB

Jste dobře pomatenej ;-D;-D;-D Já taky s euthanásií souhlasím, pokud ji někdo sám chce. To je přece jasný!

Euthanasii využívají v zahraničí i mladí lidé, například s AIDS.

Ale tam se jedná o dobrovolné ukončení života na žádost dotyčné osoby - a ne že nějaká parta hlupáčků to bude prosazovat coby vyčištění rasy.

To si poněkud pletete pojmy s dojmy...

0 4
možnosti
KN

K24a86r77e29l 96N61o47v18á65k

19. 2. 2013 21:57

Svobodu slova nelze zneužívat.

Tolerovat loajální názory dokázal i Hitler nebo Stalin. Svoboda slova znamená tolerovat názory, které se nám i hnusí.

4 1
možnosti
PB

Máte pravdu, že Hilter nebo Stalin tolerovali jen loajální názory - za ty neloajální zabíjeli.

0 4
možnosti
PB

Děkuji za odkaz V Přerově neonacisty nechceme R^ jak uvádí jejich web, mají dost toho, jak "nejbělejší z bílých"  chodí vymývat mozky jejich mládeži. Je vidět, že téma nenonacismu neřešíme jen u nás v Praze, ale dle níže uvedených odkazů v diskuzi i v Plzni, Brně, Ústí, atd.

 http://www.vpreroveneonacistynechceme.cz/

Velmi si vážím mailů a pokud někdo nemá účet diskutéra, lze si ho zařídit a odkazy se může dávat sám.

Prosím pokud někdo bude chtít článek zneužít k propagaci násilí, jako například bloger Chmela, tak nechť si nejdříve pročte, o čem článek je.

Rozhodně se tím vyhne nedorozumění a porušení své etiky blogera.

Veškeré osoby podporující web nenásilných akcí BRNO BLOKUJE (organizovaných rodinami a studenty) jsou na tomto webu veřejně uvedeny, můžete si to ověřit. (Kraus, Rochová, Pehe, Hejlík, atd. + seznam kapel) http://brnoblokuje.cz/?page_id=127

1 7
možnosti
PB

Bloger pan Chmela zde uvedl mylnou informaci ohledně organizace  brnoblokuje.cz a dovolil si tvrdit, že mají spojitost s extrémistickou skoupinou antifa. Věřím, že to byla poue jeho neznalost, jelikož není pouhým diskutérem, ale i blogerem a že se dospustil porušení kodexu blogera nezáměrně.

Pro upřesnění pro diskutéry uvádím na stránky, kdo je podporuje:

http://brnoblokuje.cz/?page_id=127

Kraus, Liběna Rochová, Bittová, Čokovoko, Ivan Klíma, kněz Halík, Erazim Kohák - filozof a politolog Pehe, atd. - zde jste opravdu přestřelil, pane Chmelo a jako bloger zde u mě na diskuzi zveřejnil lživé informace. Tato organizace a tito lidé rozhodně nemají ni společného s extrémisty z organizace antifa ! To jste si měl prosím ověřit.

Prosím mluvu. Děkuji.

Mám právo Váš příspěvek vymyzat, ale zásadně to nedělám, ať lidé vidí i záporné odezvy na články. Pokud jste tu lež napsal pouze proto, abyste dostal od těch 5 nácků plus, tak je mi to líto, u Vás to opravdu s kodexem blogera není v souladu.

2 9
možnosti
LC

V rámci toho, co jste zde tvrdila bych tedy upozornil na dvě fakta:

1) Mnou oslovená osoba z těch, co jste zde uvedla nikomu nedala svolení k prezentaci svého názoru, podpoře a spojením s tímto webem. Svůj názor odevzdala úplně jiné organizaci a tak situaci prověřuje. Své vyjádření dala Nesehnutí.

2)Antifašistická akce patří k levicové scéně a vyniká přímou akcí a extrémismem, v textech webu brnoblokuje.cz je uváděna, pokud to popíráte,může to být Vaší neznalostí stejně tak i úmyslem. Na YT jsou videa, kde v početné skupině kopou do nějakého neonacisty. Pokud si tak představujete řešení problematiky, kterou jste předložila, tak nevím.

3)Neporušuji kodex tím že uvádím fakta,které lze dohledat. Překvapil mne Váš postoj a s tím i útok v poslední větě. Ten patrně nejvíce poukazuje na to, jak se věci mají. Více nemám potřebu někoho, kdo mne uráží přesvědčovat.

6 3
možnosti
LC

V první řadě mne vždy děsil fanatismus kohokoliv, proti komukoliv. Nabídnu Vám i druhou rovinu. Dáváte zde odkaz na brnoblokuje.cz. Tyto stránky mají v textu aktivní odkazy na Antifu, což je prakticky stejný násilnický a extrémistický protipól neonacistů (hned v úvodním článku). Takže lze  říci, že na stránkách idnes paní Brychtová podporujete a dáváte odkazy na extrémisty, kteří  jsou v hledáčku policie stejně jako neonacisté. Myslím, že to moc do kodexu blogera nesedí. Nebo je v tomto případě pro Vás násilí ospravedlnitelné?

6 2
možnosti
PB

Zřejmě žertujete? Antifa nemá s Brnoblokuje ani ideologickou ani lidskou spojitost. To je veliký rozdíl oproti organizaci BRNOBLOKUJE.CZ - to je nekolik tisíc občanů a rodin a organizací Brna. Prosím nepleťe si s antifa organizaci, která nespolupracuje se státáními orgány a má s sklony k extrémistickému vlastnímu řešení boje s nácky, ano?

Prosím, právě v rámci kodexu blogera, byste Vy neměl takto mást čtenáře, kteří se v těchto organizacích nevyznají. Antifu znám, bojují sice proti náckům, ale jsou také extrémisté a nespolupracují s policií.

Nemám na ně jediný odkaz v článku ani v diskuzi!

Organizace Brno blokuje spolupracuje s neziskovými organizacemi i se státáními orgány. Na odkazu najdete o tom informace.

Prosím přečtěte si to.

Příloha : odkaz na BRNOBLOKUJE - KDE JE BLOKÁDA OBČANY A STUDENTY (NIKOLI EXTRÉMISTY - UŽ DLE OBLEČENÍ A VZHLEDU) http://brnoblokuje.cz/ a dále stránka o spolupráci brnoblokuje a státních orgánů a městských institucí:   http://brnoblokuje.cz/?page_id=21  Takže bych prosila omluvu za tvrzení, že podporuji extrémisty a za zpochybnění mého ctění kodexu blogera. Mockrát děkuji za příspěvek.

1 8
možnosti
Foto

Dobrý článek - souhlasím.

1 8
možnosti
PB

Děkuji - a mínusů si nevšímejte  - holt se píchlo náckům do paty....

2 7
možnosti
PB

Jelikož jsem v článku dávala odkazy pouze od pražských študáků, tak moc děkuji panu Vítkovi z Brna za mail a přikládám pro zájemce odkazy Brno nechce neonacisty a Blokáda pochodu nácků v Brně -tam dle fotky se lidé neonacistů v Brně opravdu nebojí R^ Svoboda názoru by neměla být zneužívána k propagovnání válečných ideologií.

http://www.vbrneneonacistynechceme.cz/

http://www.brnoblokuje.cz/

Moc děkuji a držím palce.

1 8
možnosti
MH

Vynikajici clanek. Dekuji Vam za nej. Libi se mi, ze se nekdo (prave Vy) touto problematikou zabyva.R^R^R^

3 8
možnosti
PB

Také děkuji :-)

Přijdou Vám za to mínusy, cca do hodinky kolem 4 až 6. Tak se nedivte a hlavně si jich nevšímejte ;-D Je mnohem důležítějších těch 95 % lidí s rozumným úsudkem.

1 9
možnosti

Z textu mám trochu protichůdné pocity, takže shrnu. Plně souhlasím, že lidé, bavící se podobnými výpady, si nezaslouží žádnou úctu. Problém je, že restrikcí se nic nevyřeší - jak jste sama upozornila, zakázané to už je a zjevně to nic nevyřešilo. Tito lidé jsou pravděpodobně nemocní (vy píšete společnost, nevím, jsem individualista, takže se společností oháním nerad;-)) a pokud se je podaří vytlačit z FB, tak se přesunou někam jinam, odkud se je vytlačit nepodařilo. Nezmizí, jen přestanou urážet něčí jemnocit. Což je, v nadsázce, podobné, jako když bezdomovce vytlačíte z centra města - už neuráží jemnocit kolemjdoucích, ale řešením bych to určitě nenazýval.

5 3
možnosti
PB

Děkuji za názor. Mladí proti nim založili profily a jsem ráda, že se nebojí ukázat na špatnou ideologii.

Nemocnou společností jsem myslela spíše lhostejnost, která dělá právě možnosti pro zenužívání svobody slova k navádění k týrání (obesílání uživatelů Facebooku pozvánkou na Mezinárodní den týrání zvířat) nebo k navádění restrikcí vůči vozíčkářům, matkám, nebo starším osobám.

Bezdomovci jsou u nás spíše kolem Hlavního nádraží v hale, nijak to jemnocit myslím nenarušuje, oni tam tak nějak už bydlí :-) Lepší, než kdyby je lidé nacházeli zmrzlé na lavičce...

Mladí své spolužáky nebo kolegy dobře znají, nechme to na nich, evidentně se nácků nebojí a řeší to. Držím jim palce :-)

3 8
možnosti
PB

Děkuji :-) Dostanete postupně čtyři mínusy, ale těmi se nenechte odradit.

6 a půl tisíce mladých lidí na stránce STOP nacismu je výrazný protipól a držím jim palce.

2 8
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik