Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

Proč ne, pražský hrad by mohlo být pěkné místo, kde by si kuřáci mohli dát s panem prezidentem cigaretu nebo snad i dýmku...já jsem rozhodně pro! :-)

0 0
možnosti
PB

Tak dýmku místo cigaret by tam chtělo hodně lidí :-)

Ale to už by nebyl článek, který se zastává toho našeho domečku číslo jedna...

0 0
možnosti
Foto

Každý prezident je jen člověk. Každý má nějaký ten zlozvyk, který mu přináší uspokojení. Jeden pije, jiný kouří, jeden sbírá pera, jiný honí děvčata. Jsme jenom lidé, kteří byli zrozeni k životu. Kdo nekouřil umřel, kdo kouřil, tak také. Jen ten kuřák je více připraven na ten oheň.;-D

1 3
možnosti
PB

Jak jsem napsala v článku, rozhodně mu jeho zlozvyk neberu. Nikdo se holt Hradu nezastal, tak jsem si řekla, věnuju mu alespoň článek :-)

Mezi náma - ty zdi už toho zažily...

2 1
možnosti
Foto

Pavlíno, docela jste mě nachytala, že i já vstoupím do diskuze o "uzení" na Pražském Hradě. Já jenom vzpomínám, když Havla navštívili Stouni. Kocáb běhal za tou partou, zásoboval je cigáry a krabička mu vydržela tak deset minut. Pak ta parta jela do trojského zámku juknout se na obrazy - a zase se tam hulilo o stošest. Kdyby se na Hrad dostal kníže, smrděl by tam s dýmkou - vlastně ne, pro příznivce K.S. je dýmka něco jiného než cigáro, ta voní. Jinak oceňuju, že jste čapla tohle téma, to by mě fakt nenapadlo. Zeman bude chodit kouřit na Nové zámecké schody a basta!

3 1
možnosti
PB

:-) Díky za pochvalu tématu a že jste se opět stavil. Já nechtěla psát nic politickýho, už je toho moc - o volbách jsem psala, když blogeři byli vyzváni na téma, koho budou volit a naposledy vážněji o volbách 26.1. a tím mám splníno.

Upřímně řečeno - jak Pražský hrad, tak Trojský zámek byly na uzení původně stvořené - za ta leta je nepoškodily louče ani kouř z krbů. Jednorázovou návštěvu to přežije. Vždy se to pak inzenzivně provětralo a bylo to :-)

Ale fakt non-stop 24 hodin ?  Já mu snad seženu podnájem na Pohořelci - bude to mít do práce 5 minut a památku si ušetříme pro budoucí generace.

1 1
možnosti
FK

"Zachová se prezident uctivě k Pražskému hradu?"  Doufejme že ne jako Havel, aby sobecky ze zdí vyrval almary a odvez si je, kdoví kam. A nechal to tam, tou nejhorší špínou závistí,  vybílené svému nástupci.  Co se týče toho uzení: Horší než po Havlovi to už být nemůže.  Ten tam  udil, i se svými kumpány, kudy chodil, kam jen vstoupil. Však nás to stálo nemalý peníze.

1 3
možnosti
FK

Je mi moc líto, že musím tak kritiícky psát o druhých lidech, třeba i o Havlovi.  Ale nelze bez odezvy ponechat lživé pitomosti.

1 3
možnosti
Foto

Pavlo, neprehanite trochu? Prezident obvykle pracuje ve sve pracovne a tu si proste vyudi podle hesla "uzene plice vydrzi vice, ktereho se drzel hlavne prezident Havel. A vubec nemyslim, ze ten kouril mene. Spis prestal, kdyz ho prof. Pafko vytahl hrobnikovi z lopaty.

1 3
možnosti
PB

Musíte to brát s nadsázkou, já Hrad prostě miluju a chtěla jsem se ho zastat, když se na to Ochvat necejtí :-)

A teď k Vašemu příspěvku - přesněji - k Vaší připomínce srovnání Havel vs. Zeman :

1) Důležité je hledisko, že Havel na Hradě nebydlel, takže nám ho neudil 24 hodin denně. Chodil se udit do svého bytu na nábřeží.

2) Havel dostal po komunistech sídlo v horším stavu a hodně se toho tam renovovalo, tak potom se omezil na pracovnu. Ale neudil tam hradní majetek, měl vybavení svoje. Klaus má hradní a to tam zůstane i Zemanovi.

3) Havel i v pracovním čase pořád někde cestoval, hodně ho zvali. Bylo to dáno samozřejmě i porevoluční euforií západních států navázat s námi kontakt. Zeman udělá mnohem méně cest, to je snad jasný. Takže tam bude pečenej - vařenej.

Vlastně pečenej - uzenej...

2 2
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik